• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 Aylık Acapella Çalışmam

185 boy çok güzel fakat 80 kg'nun altında olmamanızı besin düzeni ile ciddi bir kg almalısınız şöyle bir 5,6 kg egzersizleriniz iyi duruyor fakat karın kaslarınız gene iyi fakat göğüs çalışmalı ve biraz kg almalısınız daha iyi duracaktır.Bulk dönemine elbette girersiniz sonra :D başarılar ;)
Smootie Blendirimi aliyim yiyemedigim lorla kür yapcam sanirim onla kilo alabilirim :D

Karın kasları güzel. Eksik olan tarafların : Sırt ve göğüs bence. Başarılar..
Bende en çok gögüslerimi begenmiyorum zor hacimleniyorlar , sirtida okadar arastirmama ragmen duzgun calisamiyorum sanirim :/ , hissederek kaslari gerilim altina sokarak calismalarimi yapmaya calisiyorum fakat herzaman olmuyor

Bende en çok gögüslerimi begenmiyorum zor hacimleniyorlar , sirtida okadar arastirmama ragmen duzgun calisamiyorum sanirim :/ , hissederek kaslari gerilim altina sokarak calismalarimi yapmaya calisiyorum fakat herzaman olmuyor
Göğüs biraz genetik. Mesela ben göğüste çok basamıyorum ancak direkt şişiyor. Sırt bölgesi için barfiks, bent over row, lat pulldown, cable row gibi hareketleri öneririm. Bu hareketlerden bazıları kanatlara'da vurur.

Back
Yukarı