1,5 senedir mı değişim yok yoksa geçen seneye göre biraz daha yavaş mı ilerliyor?Arkadaşlar yaklaşık bu sporu 1,
5 senedir yapıyorum 108 kiloydum şimdi 88 90 değişiyor haftanın en az 3 4 gunu gıdıyor um ama vucudum da bir değişiklik görmüyorum kendim bir şeyler yapmak istiyorum anladığım kadarıyla beslen me ben de pek yok protein ne kadar alıcam karbonhidrat ne kadar yani bana beslen me programı yazarmısınız rica etsem spordan önce ne yemeliyim spordan sonra sabah öglen akşam cevap yazarsanız çok sevinirim
Geçen seneye göre biraz daha yavaş ilerliyorum göbek de sıkıntı var üstler baya şekillenmeye başladı fakat zaman geçtikçe gücümün bittiğini düşünüyorum dambılda en fazla 30-35 kğ dan fazlasını kaldıramıyorum bu arada yaş 461,5 senedir mı değişim yok yoksa geçen seneye göre biraz daha yavaş mı ilerliyor?
Can ben kaloriye falan hiç bakmıyorum, biliyorum yanlış yapıyorum herkes değişik şeyler söylüyor bilen de bilmeyende konuşuyor ben de netten kendimce yediklerine dikkat etmeye çalışıyorum bir insanın gunde benim kiloda 160gr protein alması lazım kaloriye 2000 falan olması lazım dıye düşünüyorum biraz pahalı Bi spor ama insan aynada bakınca kendine bu spordan vazgeçemiyor artık bu yola baş koyduk artık biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum sabır işi bu iş ama çok çalışmak lazım dıye düşünüyorum herşey beslen me de bitiyorAbi gelişiminiz çok iyi olmuş çok güzel değerlendirmişsiniz. Ben günlük 1000 kalori fazlasını hedefledim yanlış mı yapmışım günlük max kaç kalori almalıyım siz kaç kalori fazlasını alıyorsunuz?
Dostum 1000 kalori fazlalığı güçlenmeye çalışmıyorsan çok gereksiz. Harcadığından 300, maximum 500 kalori fazla alman temiz kas kütlesi eklemek için yeterlidir. Aksi takdirde büyürken yağlanırsın ve bu benim tercih etmediğim bir şey.Abi gelişiminiz çok iyi olmuş çok güzel değerlendirmişsiniz. Ben günlük 1000 kalori fazlasını hedefledim yanlış mı yapmışım günlük max kaç kalori almalıyım siz kaç kalori fazlasını alıyorsunuz?
Hocam yaşınızdan dolayı belli bir güç seviyesinde kalmanız zor gücünüz zamanla azalır ama burda amacımız estetik görüntü. Off günlerinde 45 dakika normal tempo koşu + core egzersizleri yapıp beslenmene dikkat edersen göbekten de kurtulursun 3-4 ayda.Geçen seneye göre biraz daha yavaş ilerliyorum göbek de sıkıntı var üstler baya şekillenmeye başladı fakat zaman geçtikçe gücümün bittiğini düşünüyorum dambılda en fazla 30-35 kğ dan fazlasını kaldıramıyorum bu arada yaş 46
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 300-500 kalori fazlalığı oluşturuyorum aylık ortalama 2 kg alıyorum. Bence yeterli daha fazlası zaten çok yağlarıdırır.Abi gelişiminiz çok iyi olmuş çok güzel değerlendirmişsiniz. Ben günlük 1000 kalori fazlasını hedefledim yanlış mı yapmışım günlük max kaç kalori almalıyım siz kaç kalori fazlasını alıyorsunuz?
Teşekkür ederiDostum 1000 kalori fazlalığı güçlenmeye çalışmıyorsan çok gereksiz. Harcadığından 300, maximum 500 kalori fazla alman temiz kas kütlesi eklemek için yeterlidir. Aksi takdirde büyürken yağlanırsın ve bu benim tercih etmediğim bir şey.
Hocam yaşınızdan dolayı belli bir güç seviyesinde kalmanız zor gücünüz zamanla azalır ama burda amacımız estetik görüntü. Off günlerinde 45 dakika normal tempo koşu + core egzersizleri yapıp beslenmene dikkat edersen göbekten de kurtulursun 3-4 ayda.
Rica ederimTeşekkür ederi
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi;Rica etsem karın programınızı paylaşır mısınız?
Ben se göğüste istediğimi performansı yakalayamıyorum çözüm bulduğunuzda bilgilendirirseniz memnun kalırım.Güncel kilo 77. Göğüslerde istediğim gelişimi alamıyorum, göğüs altı çizgisi bir türlü olmuyor. Alt göğüs için Dips'e ek olarak Cable Crossover yapacağım.
Eki Görüntüle 54146
Tamam yeni programımı birkaç ay uyguladıktan sonra gelişmeleri yazarım, iyi sporlarBen se göğüste istediğimi performansı yakalayamıyorum çözüm bulduğunuzda bilgilendirirseniz memnun kalırım.
Yorumun için teşekkür ederimBenim boyum 1.83, 82 kiloyum. 77'ye düşüp senin gibi olabilsem daha ne isterimsenin gibi define olabilmek için 70'e falan inmem gerek herhalde benim.