6 aylık gelişim takviyesiz 1.85 kilo 77

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar artık hacim almak istiyorum bca ve yanında protein tozu almayı dusunuyorum önerileriniz nedir.

Eklentiler

• sedat1.jpg
    sedat1.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 661
  • sedattt.jpg
    sedattt.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 641
  • sedatttttt.jpg
    sedatttttt.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 627
  • sedat.jpg
    sedat.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 615
  • sedatt.jpg
    sedatt.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 600
Sabah ilk uyandıgımda;
1 bardak üzüm suyu
5 yumurta 4 beyaz 1 tam olmak üzere, 2 dilim ekmek , 100 gr lor peyniri , haşlanmıs patates , vb. kahvaltı ürünleri
Ara ögün olarak ; elma fındık ceviz vb.
Öglen yemegi; tavuk göğsü haşlama; lapa pirinc pilavı ve et olarak değişiyor bazı günler
Ara öğün; 1 kase yulaf ezmesi, fındık ceviz, yarım yaglı süt, 1 adet muz, mutfak robotunda toz halıne getirip büyük bardakla iciyorum(tavsiye ederım protein tozu kullanıyorsanız ekleyebilirsiniz.
Akşam: Evde yapılan yemeklerden atıştırıyorum, yagsız tuzsuz olmasına dikkat edıyorum.

Merhaba
protein tozu almanda bence sakınca yok ama günlük diyet listene baktığımda aldığın kalori, protein ve yağ oranların bence eksik.
İstersen listene birşeyler daha ekleyerek birkaç ay daha devam et. zira bir ölçek protein tozu sadece 25-30 gram protein ve 115- 150 kcal dır.yani protein tozunu kilo aldıran birşey gibi görme. Bence senin protein tozu yerine söylemek istediğin gainer dı. fakat gerçekten böyle besleniyorsan bence ikisi içinde erken.site de beslenme günlüğü bölümünde paylaşılanlara bir göz at derim.
Saygılarımla

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı