Jesse Pinkman34
Üye
16 Yaşındayım 1.81 boyundayım ve 68 kiloyum.Boy kilo indeksi olarak bakıldığında zayıf gözüksemde vücudumda yağ fazlası var .Bunların dışında Fitness'e başlayalı yaklaşık 6 ay oluyor fakat sanırım 3 aydır adam akıllı besleniyorum . Çünkü ilk başlarda kilo verme amacıyla başlamıştım fakat olayın sadece kilo verme ile olmayacağını biraz geç anladım sanırım(kilo vermek derken bayağı aç bırakıyordum kendimi).Bunun üzerine 3 ay düzenli beslenmeme rağmen kaldırdığım ağırlıklar yeteri kadar artmamış gibi hissediyorum.Örneğin
Bench press7,5 7,5 takabiliyorum max
Ön kol hareketlerini max 12.5 kilo dumbell ile yapabiliyorum
Bunlar haricinde ölçülerim değişti fakat yağ oranımda azalma gibi birşey yok
Omuzlarım:108 cm den 121 oldu
Kollarım:kollarım başta çok inceydi 25-26 cm belki şu an 35 cm
Göğüs:102
Bel:78
Boyun:38
Vücut ölçülerim ideal mi ?Ayrıca yağ yakımına 1. Yılın sonunda başlamam sanırım daha iyi olur çünkü ilk senede kazanabileceğimiz kas kütlesi çok fazla.
Bu yağ yakımı olayına kafamı çok taktım sanırım ama vücudumun şekli pek hoşuma gitmiyor :/
Bench press7,5 7,5 takabiliyorum max
Ön kol hareketlerini max 12.5 kilo dumbell ile yapabiliyorum
Bunlar haricinde ölçülerim değişti fakat yağ oranımda azalma gibi birşey yok
Omuzlarım:108 cm den 121 oldu
Kollarım:kollarım başta çok inceydi 25-26 cm belki şu an 35 cm
Göğüs:102
Bel:78
Boyun:38
Vücut ölçülerim ideal mi ?Ayrıca yağ yakımına 1. Yılın sonunda başlamam sanırım daha iyi olur çünkü ilk senede kazanabileceğimiz kas kütlesi çok fazla.
Bu yağ yakımı olayına kafamı çok taktım sanırım ama vücudumun şekli pek hoşuma gitmiyor :/