• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 Aylık Hacimlenmeye Yönelik Çalışmam

V.Aydın

Üye
6 aydır düzenli olarak çalışıyorum başladığımdan bu yana yaklaşık 8 kilo aldım

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 1.190
  • 2.jpg
    2.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 1.227
  • 3.jpg
    3.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 1.037
  • 4.jpg
    4.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 924
  • 5.jpg
    5.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 1.021
  • 6.jpg
    6.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 906
  • 7.jpg
    7.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 1.017
Lütfen resim ekleme kurallarını okuyun,kendinizle ilgili bilgi verin.

kardeşim daha önce spor geçmişin var gördüm ben yanılıyormuyum _?

bence sızın bıraz yag yakmanız gerekıyor soncuda parcalı vucut daha estetıktır yagalrdan doalyı kasların cızgılerı cıkmıyor yanı ne demek sıtedıgımı umarım anlatabılmısımdır belırgın durmuyorlar yanı bıraz yag yakarsanız cok daha ıyı olucak ıns

iyi dileklerin için teşekkür ederim bravehearts :)

@esen32
daha önceleri basket falan oynuyordum ama herhangibir güç sporu veya vg ile uğraşmadım basketi bırakınca göbek çıktı onu eriteyim diye br salona yazıldım sonra hadi biraz hacim yapayım dedim öyle devam ettim

@Cabarov
evet haklısın özelllikle göbek beni rahatsız ediyor ama gelecek yaza kadar definasyon düşünmüyorum daha doğrusu şimdi definasyona girsem sonuçların nasıl olacağı beni düşündürüyor o yüzden sağlam hacim yapmak şimdi için daha mantıklı geliyor

nasıl beslendiniz peki supplement kullandınız mı biraz beslenmenizden bahsedermisiniz? birde haftada kaç kere bir kas grubunu çalıştırdınız? tebrikler...

teşekkürler witchking
sabah ve antremandan sonra 4er yumurta 50şer gram lor 50şer gram peynir
öğle ve akşam 100-150şer gr tavuk göğsü birer tabak bulgur yoğurt brokoli ve etli sebze yemeği veya baklagil
ara öğünlerde kabak çekirdeği ceviz süt meyve
bu beslenme ile hala ölçü alabildiğim için ek besin ürünlerini kullanmıyorum beslenmemin yetersiz olduğu hissettiğim zaman kullanmayı düşünüyorum
bir bölgeyi 3 ile 5 gün arası dinlendiriyorum dinlenen kas daha verimli antreman çıkarmaya olanak sağlıyor

bu hafta whey glutamıin kreatin aldım onları deniyorum kilo 93e kadar çıktı hedef 100 kg

Eklentiler

• 8.jpg
    8.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 467
gayet iyi gidiyosun bence bnde 4. ayımdayım 6 kilo aldm gibi şimdilik ..
hacim yeterince yapmadan yani bulk yeterince yapmadan definasyon yapıldıgında vücut baya bi küçülüyor ve hayal kırıklığı oluyor bu yüzden bncede tam gaz bulk :) definasyon ne zmn hmm boşver definasyonsa daha var :)yağlanmadan bulk da cok korkma fakat sağlıksızda beslenip göbeği hacim yapıyım derken cok salma :)

teşekkürler MuratÖztürk sırt çalışmayı seviyorum :)

@theavangard
göbek yeterince salınmış durumda şu an :) göbek spora başlamadan önce de vardı keşke göbeksiz bir vücutla hacimlenmeye çalışsaydım diyorum şimdi

hepmi aynı şeyleri düşünüorz bilmem ki aynen :D ama şöle bişey de var bulk da göbek yağlanma illaki oluyo göbeksizken zayıfken hacim icin ugrastınmıda bulk a girdinmi illaki bi raz oluyo yanı definasyonda atıcaz hic merak etme
bulk yapmadan böle cok yemeden fln calıssaydm göbek olmazdı belki ama bkledigim hacmide yakalayamazdın bnce

Back
Yukarı