• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 Aylik Sirt Gelisimim Yardim Edin

Arkadaslar 6 aydir body sporu yapiyorum sirt fotosu attim 6 aya gore yorumlarsaniz sevinirim foto ile ilgili yorum yaparsaniz sevinirim kanat kismi yok gibi geliyo bana bir de hacim eksikligi var gibi bulka devam mi ediyim bmi iyi olmasina ragmen disardan zayifim. Yorumlar icin tesekkurler
20161224_103745.jpg

Son düzenleme:
On kamera ile cekildi ondan olabilir 6 ay cok duzenli yapmadim hareketler temel hareketler iste barfiks one cekme arkaya cekme dumbella barla yapilan sirt hareketleri formumun cok duzgun oldugunu soyleyemem ama bence gelisimin az veya cok olmasi insanlarin hedeflerine gore degisiklik gosterebilir bu sporu hobi olarak goruyoru bi amac ya da bi arac olarak kullanma niyetinde degilim gelisimin azligi da beslenmeyle alakali olabilir diye dusunuyorum. Kanatlarin neden eksik olabilecegi hakkinda yorum yapacak var mi

On kamera ile cekildi ondan olabilir 6 ay cok duzenli yapmadim hareketler temel hareketler iste barfiks one cekme arkaya cekme dumbella barla yapilan sirt hareketleri formumun cok duzgun oldugunu soyleyemem ama bence gelisimin az veya cok olmasi insanlarin hedeflerine gore degisiklik gosterebilir bu sporu hobi olarak goruyoru bi amac ya da bi arac olarak kullanma niyetinde degilim gelisimin azligi da beslenmeyle alakali olabilir diye dusunuyorum. Kanatlarin neden eksik olabilecegi hakkinda yorum yapacak var mi
Bir kaç hareket daha eklemelisin ben her hafta değişik hareketler uyguluyorum sabit kalma

Back
Yukarı