6 Hafta Bitti(1Cm) DURUM tespiti !!!

Herkese Merhabalar , 21 Yaşındayım Şubat 14 Body Yapmaya başladım =) Şuanda 6. Haftamı bitirdim hiç sektirmeden Pts Triceps Göğüs Üst karın, Çarş Biceps Sırt Calf , Cuma Bacak Omuz ve Alt karın olmak üzere çalışıyorum 3 Aylık bir program bu.
Başladığım zamanki ölçümlerimde kol pick yapılmıs halde 32 idi bugünkü ölçümlerimde sağ kol 33 sol kol 33,5 çıkıyor Yaklaşım 1 cm civarı bi artış olmuş.
Sabahları yulaf ezmesi bal süt lor Antreman günleri 5 YUmurta beyazı 1 Sarısı yiyorum , öğlen yemeğini ünv yemek hanesi Akşamda yoğurt tavuk Meyve.
Antreman yapmadıgım günler 3 Yumurta 1 Sarı şeklinde devam ediyorum.
1 Haftadır Op.Nut.2700 Protein tozunada başladım Sizce gelişim az mı normal mi? Önerebileceğiniz birşeyler varmıdır? Her türlü yoruma açığım . Kolay gelsinweightlifter

araştırma yapıp öğrenmen çok güzel , iyi gidiyorsun aynı beslenme programına devam et ama suplementi arttır. kg başına 2 gr örn, 70 kg isen 140 gr protein tozu kullanacaksın ölçek 25 gr dır. 3 öğün 50 gr protein tozu al 2 şer ölçek ve bunun yanına amino asit ekle . şimdilil bunlar yeterli 2 ay sonra diğer suplementleri de eklersin . sana çok gibi gelebilir bu miktar ama olması gereken budur büyüyüp gelişmek istiyorsan bunları kullanman gerekli.

140 gr protein tozu almayacaksın, 140 gr protein alacaksın günlük. Bütün proteini tozdan alma, arkadaş şaşırmış heralde. 2 veya 3 ölçek protein tozu al 24 gram zaten bir ölçeği. Geriye kalanı da doğal yollardan tamamla.

:D aynı seyı soyluosunuz aslında , yaklasık 70 gr tozdan 70 gr doğal almalıyım snrm. Günde 3 öğün yemekle beraber bır olcek toz alsam snrm dengelerım boyle uygun mudur ?

mümkün olduğunca doğal beslenmeye devam et..ek ürünleri 6-7 ay sonra kullanmaya çalış..beslenme şeklin gayet iyi bence ek olarak whey kullanma şimdilik..gerçi bir kaç sonra bıkacaksın yemek yemekten yetmeyecek yada besinler ozaman düşünürsün kullanmayı..

Back
Yukarı