6 Haftada 100 Şinav Vaad Ediyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tur1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu programa bugün başladım en sagda 11-20 şınav yazıyo bende bir kerede 14-15 yapıyorum en sagdaki programı uygulayayım dedim ama ilk gunde 3.sette kolumu kpırdatamadım aradaki dinlenmeleri uygulamama ragmen acaba ortadaki 5-10 şınav programını mı uygulamalıyım?

:) Ben de bu programla ramazan ayını geçirmeme rağmen toplam şınavı 15-16'dan 20'e anca çıkarabildim...Hayal kırıklığı oldu.. İlk 2 günden sonra zor çıkıyor hareketler.. Programı tam çıkaramadığın zaman bir önceki günden tekrar edin deniliyor.. İlk günü yapamadıysan bir alt kademeden başla istersen.. :D

Arkadaşlar konuyla bağlantılı bir soru soracağım. Benim belimde ağrı vardı doktora gittim. Doktor önemli bişey yok dedi. Şınav-mekik çekebilirsin dedi. Ama şınav çektikten sonra belimde bir ağrı oluyor. Sizce şınavın bele olumsuz bir etkisi mi oluyor yoksa sırt kasları güçlendiği için mi ağrı yapıyor?

hangi testler yapıldı bel ağrın için? eğer sadece palpasyonla muayne edildiysen daha kapsamlı incelemelerin yapılacağı bir hastaneye gitmelisin.
geçmiş olsun

bu program uygulayan kişiden kişiye degişir.
nizami bir şekilde 100 civarı şınav çekmek çok buyuk bir kazanç olur.
konun başında 100 şınav çekildiginde kaslar erir cart olur curt olur denmiş buna hiç katılmıyorum. bence 8 tekrar maksimum agırlık kaldırmak marifet degil kaslı bi vucuda sahip olup 100 e yakın şınav çekmek marifetdir. çok tekrarlı çalışmalar bodye ters düşer asla boyle birşey olamaz diyen arkadaşlar var arada bir fazla tekrarlı çalışmaların kimseye bir zararı olmaz.

adminlerin ve hocalarımız bu program hakkındaki yorumlarını bilmeliyiz.. bu konuda hiç kesin yorum göremedim.onun için hemen başlamak olmaz..100 şınavdan sonra kas erimesi mutlaka olacaktır ama bu demek değildirki kötü bir vücüt olacak.kesinlikle öyle bir şey olmaz.ha bi bodyci gibi göğüs kol olmaz ama ,salon bodycisi kadar güçlü olur,belki daha güçlü....ilk haftalarda çok yorgunluk olacağı kesin ama daha sonrasında vücüt alışacak bu hareketlere..kasları tetiklemek için farklı şekilde yapılmalıdır.ayaklar yukarda,eller yukarda yada yumruk üstünde falan kaslar durmadan şok edilmeliki kalanma ve hacim artışı olsun...kesin yorumlarınızı bekliyoruz...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:15 ----------

https://www.bodyforumtr.com/antreman/kendi-agirliginla-kuvvet-kazan-a116.html

öneririm.
6. Haftadayım ve şu anki programım:

6x25 şınav
6x25 mekik
2x8 barfiks

hiç zorlanmadan yapıyorum.

1.haftada zorla yapıyordum o hareketleri yani
4x20 mekik 4x15 şınav ve 3x4 barfiksi.
hocam bu programda haftada 4 gün fazla değilmi.bu durumda ard arda aynı hareketi yapmış oluyoruz .zorluk çıkar gibime geldi.haftada 3 gün olmasında sakınca olurmu? bide haraketlerde sabitmi olacaz ,yani mekik durmadan düz mekikmi olacak yoksa farklı mekiklerde deniyebilirmiyiz"ters mekik,bicycle" gibi?

arkadaşlar ben programı uyguluyorum 4.hafta 3.gündeyim son setlerde yazanın aksine yapabildigim kadar yapmaya calısıyorum ve salonada gidiyorum herhangi bir engel teşkil etmiyor ama ona göre kendimi ayarlıyorum tabi şınavı gündüz deniyorum antremana o günün akşamı gidiyorum tabi aralarda dinlenme günleri mevcut yani 6 haftada tek seferde 100 şınav çekemeseniz bile büyük ölçüde faydasını görüceksiniz şimdiden kolay gelsin.

Dexter 6. haftanın sonunda sonucunu merak ediyorum.Lütfen bu sayfa üzerinden bildir dostum arkadaşlarında bilgilenmiş olur uygulayan birinin elde ettiği sonucu.Bu arada normal şınav yerine yumruk olarak uygulasak bu programı gene 100 yumruk üstü şınav vaad eder mi?

evet arkadaşlar programı tamamlamış bulunuyorum 6.hafta sonunda tek seferde 82 şınav çekebildim.Tabi salonada gittiğim için belkide vaad edileni gerçekleştirememiş olabilirim.Programı herkeze tavsiye ederim.Dediğim gibi arkadaşlar hedefiniz asla 100 şınav olmasın bence programın size katıcağı + ya odaklanmalısınız 6 hafta sonunda tek seferde 50 şınavda birşeydir uygulamaya başlicak arkadaşlara kolay gelsin.

Salona hiç gitmiyorum da ben şeyi merak ettim,3 zorluk seviyesi var 6 hafta sonunda nasıl hepsi 100 şınav çektirtebiliyor?

ben tam olarak anlamadım şimdi mesela 6-10 arası şınav çekebiliyorum ozaman 1. sette 6 yazıyor
ozaman 6 tane çektiğimi düşünürsem 6x6 = 36 şınav mı çekeceğim 1. set ?

arkadaşlar, bu programa başladım, 2. haftadayım. aynı zamanda diyet yapıyorum.
boy 174
kilo 73
yaş 16

bu programla beraber arada mekik falanda çekiyorum ama çok değil, günde kaç gr protein almam gerekir ?

arkadaşlar, bu programa başladım, 2. haftadayım. aynı zamanda diyet yapıyorum.
boy 174
kilo 73
yaş 16

bu programla beraber arada mekik falanda çekiyorum ama çok değil, günde kaç gr protein almam gerekir ?

şınav mekik ile pek hacim yapılamayacağı için kilo başına 1 gram bile yeterli olur.

Arkadaslar bende bisey sormak istiyorum simdi ilk 3 gun programi uyguladim sonraki 4 gun hic bisey yapmicak miyim?

1gün yap 1gün yapma 3günden sonra o hafta bitiyor

bu programla 30 şınavdan 65 şınava çıkardım denemek isteyenlere tavsiye ederim.(son hafta gözümü korkuttu başlamadım :p )

ben de iftardan sonra yapmaya çalışıyorum. ancak ilk 2 bazen 3 seti yapabiliyorum. sonrası yok bende direk yerlerde sürünüyorum. neden böyle oluyor sizce

şu en son sette en az bilmem kaç yazıyor ya ona hiç geçemedim daha kollar kilitleniyor bu sefer bele yükleniyor vücut ama iyi şişiriyor bicepsi üstüne bi de dips yapıyorum ohh :lol:

bicepsi nasıl şişiriyor.Şınav göğüs ve tripceps kaslarını çalıştırır benim bildiğim.

Back
Yukarı