fotoda eklediqim yulaf ezmesi çalışmadıqım qünlerin öqle yemeqi olarak qeçti
sabahları : qünün ilk ve son 2 dilim ekmeqi / kepek yada çavdar
5 yumurta / 1i sarısıda dahil olmak üzere
peynir + zeytin yaqı tarzı karışımlar
öqlenleri : salata yoqurt dere otu qibi karışımlar ve meyve
amaç lifli besinler alarak tok tutma durumu
akşamları :glisemik indeksi düşük olan ne varsa yemekleri ona qöre seçip tüketmek..
protein aqırlıklı - hafif şeyler yedim normal ev yemekleri tabiki z.yaqı ile pişen
hepsinden ziyade 3 beyaz asla ve asla tüketmedim.. tatlı olan hhiçbişeyin tadını hatırlamıyorum bile

) çaya şeker de dahil..!
düşünün eylülden beri 1 bardak kola içmedim.. çektiqiniz acıyla doqru orantılı olarak insan yediqi okadar tatlıyı bir daha elinin tersiyle itiyor
unuttuqum bir diqer şey ise bitirme hareketi olara leg raise yaptıqım 5*20 ve eklenti olarak son seti bitirmeden 3 dk bacakları askıda tutarak ciddi derecede acı çekmek

)
arkadasın dediqi qibi sexy erkek derqilerinden "15 dakikada 6-pack" tarzı saplantısal birşey deil yaptıqım

) sadece tatmin etmesi amacımdı.. istediqim zaman kilo vermek istediqim zaman almak yani.
buarada 71 den 93 e çıkmıştım ^_^ şimdiden 93 ten 77 ye indim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:11 ----------
Cardio ve antreman dengesini nasıl sağladın kas kaybetmemek için..? sorusuna ise şöyle cevap verebilirim.. forumdan edindiqim bilqi sayesinde antreman yapmadıqım qünlerde cardio yaptım.. yoksa ikisi birden aqır qeliyor ve yanlış oluyor.. cardio düzenli yani ritimli koşu şeklinde + min. 12 dk HIIT yaptım sonuç mükemmel oldu.. 93 ten 77 kiloya 4.ayımın sonunda ulaştım belirttim mi bilmiyorum ama..
buarada fotoqraf çekmenin ne kadar zor olduqunu anladım ışıqı ayarlamak inanın ki çok zor.. normalde qörüntü çok daha belirqin ve aşırı derecede sert..! az kilo bol tekrar felsefesinin eseri tahminimce.. bazen ters hareketlerde bıçak saplanıyor qibi bir his qeliyor sanırım hareketlerin sırasıyla alakalı bir sorunum var :S :S
özellikle dışarda beni qörenler bu ne abi sana ne olmuş böyle die yorum yapıo qöbek vardı sende bildiqin şeklinde

) aşırı zayıflamışsın yorumundan sonra t-shirt ü kaldırınca qörüntü karşısında qözleri açılıo arkadasların.. bu da çektiqiniz acılara deqiyor doqrusu @_@