• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 senedir amatör olarak yapıyorum

zma tabletlerini nereden alabilirim ayrıca ben kas kütlemi arttırmak istiyorum yağlanmıyorum zaten allah vergisi vücut yakıyor daha da genişlemek istiyorum.
Eczaneden al daha ekonomik olur; çinko tablet (30mglık kutu) magnezyum tablet(100mglık kutu) ve Apikobal.

obaaa Hayalimdeki kollar işte bu ya 40 cm ama 3 aydır 36 da kaldım hiç ilerleme yok ben ne yapcam ya ramazanda girdi araya iyice kaybettik Öss de çıktı şimdi karşıma yemin ederim yag torbası olucam en sonunda ya ..

Vücut yağ yakıyor yağlanmıyorsa senin ihtiyacın olan en sağlam supplement gainer'dir. Zaten yeme sorunun olmasa büyürdün büyüyememenin nedeni karbonhidrat eksikliği diye düşünüyorum. Eğer gün içinde tükettiğin karbonhidratı öğün başına 30-35 gram arttırabilirim diyorsan gainer alma. 30-35 gram yaklaşık her öğün sonrası meyve gibi düşün. Veya ek pilav vs.Eğer bu açığı tamamlayamam diyorsan o zaman gainer alacaksın. 50 gram idman öncesi bcaa ile 50 gram idman sonrası protein tozu ile alman idman sırasında ve sonrasındaki insülin değerlerini yükseltecek ve büyümeni sağlayacaktır.

Creatine bence gerek yok. Gainer'ların içerisinde var zaten. 100 gram gainer tüketeceğin için yeterli creatini alırsın. 1-2 ay kullanma derim.ondan sonra da kullanacaksan günde 5 gram idman sonrası olabilir. Marka çok önemli değil sonuçta bir a.aden bahsediyoruz. Ancak creainin çeşitlerini araştıraiblirsin ethyl-ester vs. gibi onlara detaylıca bakabilirsin.

Proteini büyümek için tartışmasız nitro-tech derim. Hatta para varsa nitro-tech- cell tech kombinasyonu yapabilirsin. Kullananlar çok memnun. 2 ayda 5kg 3cm kol ekledim dedikodularını çok duydum. Glutamine kullacaksan hiç düşünmeden hardline alabilirsin. Glutamine'de marka farketmez.

Pump ürünü kullanacaksan da noxplode ya da superpump önerim. Başka araştırma bile. Eğer çok sağlam bir pre-workout ürünü arıyorsan JACK3D var. Yurtdışındaki yarışmacıların hepsi kullanıyor.

valla sana minnatarım ben :D çok tşk ederim beni okadar çok bilgilendirdinki beslenme konusu şöyle anlatayım nizami yiyemiyorum üşeniyorum yemek yerken sıkılıyorum bu verdiğin tavsiyelere uyuyorum vermiiş oldugun göğüs idmanını bir haftadır yapıyorum resimleri eklicem şaşırıcaksın sende benim gibi top top oldu çok saol

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:01 ----------

Eczaneden al daha ekonomik olur; çinko tablet (30mglık kutu) magnezyum tablet(100mglık kutu) ve Apikobal.

Tesekkur etmek icin lutfen Tesekkur butonu'nu kullanınız. demir00

Son düzenleyen: Moderatör:
eczaneden aldığım 100 lük tablet magnezyum çinko kalsiyum barındırıyor içinde günde bir adet alınıyor fiyatı 20tl.
14082011365.jpg

yeni resimler göğüs idmanlarına başladım karın ve bacak idmanlarına başlamadım henüz ayrıca ben hiç kür yapmadım ama düşünüyorum ilk kür nasıl olmalı?

15082011073.jpg

15082011074.jpg

15082011075.jpg

15082011076.jpg

15082011077.jpg

15082011078.jpg

Son düzenleme:
göğüs çalışmaya başladım karın kasları için özel çaba harcamadım hiç hep başlıycam diyorum başlamıyorum bir türlü çalışmaya miğde için bacak ta hep ihmal ediyorum adam akıllı bir program yapamıyorum kafa dengi biri olucak salona beraber gidiceksin süper olurdu valla.

kollar uçmuş süper cidden omuzlar da ilk fotolarına göre toplamış ama sırt ve göğüs işte vücudun çok temel iki kas bölgesi zayıf kalmış sanki. kollar vücuda çok büyük duruyor gerçekten orantıyı yakalarsan harika olur çünkü belirttiğim gibi kollar muazzam

yeni resimler göğüs idmanlarına başladım karın ve bacak idmanlarına başlamadım henüz ayrıca ben hiç kür yapmadım ama düşünüyorum ilk kür nasıl olmalı?

Benzer şeyi sana da diyeceğim; kür için henüz yeterli kütleye sahip değilsin dolabilmen için önünde daha yol ve imkan var.

6 sene ciddi bir zaman ama altyapini tam oturtmadigin zaman doping icin yeterli anlamina gelmiyor. Yeterli ek besin takviyesi ile biraz daha ustune dusersen yakin gelecekte cok daha kisa bir aralikta kutleni arttirabilirsin. Hormon takviyesi en son care olmali.

Bence onemli olan ne kadar surede yaptigin degil, suanda nerede oldugun. Gayet guzel bir vucut insa etmissin ve bunun ustune cabalaman gerekiyor, mukemmellestirebilirsin.

hepinize ayrı ayrı teşekkürler beslenme konusunda yemek yerken sıkılıyorum bir düzene oturtamadım işte hayırlısı bakalım şimdilik bu halimi koruyayımda kışın birşeyler yapıcam gıda takviyesi gibi .

bence artık amatorden ziyade yarı pro olmuşsun .Bence her antremanda ayrı bir bolge calısmalısın.1.gogus 2.pazu arka kol 3 .sırt 4 omuz 5 bilek bacak.Zaten her antreman gunu karın çalışıyosundur heralde kolaygelsin

Back
Yukarı