• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 senedir amatör olarak yapıyorum

yapı olarak ideal bir çatın var. herkesin söylediği gibi göğüslerin ve alt sırtın geri kalmış epeyi hemde! göğüs için diğer arkadaşların önerdiklerini desteklemekle birlikte ben herzaman pullover kelebek süper setlerini kullanmışımdır ve tavsiye ederim ortalama ağrılıklarla nizami şekilde yaparsan göğüs kaslarında iyi bir gerilme hissedersin bu neyemi yarayacak? göğüs kaslarının yayılmasına ve genişlemesine. bu setlerin akebindede dar tutuş bench press gir sağlam ağırlıklarla, setleri 4 ün altına düşürmemeye çalış. iyi çalışmalar.

tolgacanalp oncelikle resimlerdeki en buyuk eksiklik su: suratin nerde??

vucut bir butun yani suratin olmadan kim seni gercek hayatta degerlendirebiliyor ki? ayrica 6 senedir surekli calisiyorsan da gercek bir sporcu zihniyetine sahipsin demektir tebrik ederim... sen vucudunu zaten begeniyorsun sanirim ve 6.yilindaki kimse artik baskasindan ogut almamali bence...

internet alemi resimlerin ne olucağı bellimi olur sonuçta üstsüz 6 senedir sürekli yapmadım ara verdigim zamanlarda oldu 6 senedir illaki birşeyleri öğrendim ama akıll akıldan üstündür

göğüse ağırlık vermelisin özellikle üst göğüse , ve erkekte omuz biraz geniş olunca trapez olmazsa kadın omuzu gibi duruyor trapez şart, başarılar

Forumda gördüğüm en sağlam kollar sende. Koldan ölçü almak için bacak çalışmaya başla ve antrenman programını tamamen değiştir. Triceps için napıyosun hep izole hareketler varsa biraz compound yapmayı dene. Şu ana kadar creatin kullandın mı en etkili supplement o onu denersen kolların artabilir ve kilo alırsan kesin artar garanti. 10 kilo alsan fena olmaz bence.

üstad bu fotolardaki vucut sadece bir alt yapı daha çok işlenmesi lazım

Kural 9.4. : Aşağılayıcı ya da yüceltici sıfatlar kullanılmamalıdır (üstat, usta, hoca, abi, aga, baba, kardeş, dostum, hemşerim vb) Art niyetli olmasanız dahi bu tür hitaplar yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Kişilere sadece kullanıcı adları ile hitap etmelisiniz.

bu fotolar sadce altyapı oluşturulmuş bir vücut çok fazla işlenmesi gerekiyor sadece göğüs yada kanat deil heryer..

2. fotoların 1. fotolarına nazaran sixpacklarda gelişme var. Sanırm Sixpack'a asılıyosun bu aralar . Aynen devam . 1 Aya istediğin sonucu alacağına eminim dostum .

İlk fotolardaki eksikler giderilmeye başlamış, göğüs biraz daha hacimlenmiş, hafiften six pack'ler çıkmış, çok güzel ilerliyor bence hiç küre falan gerek yok. Tebrikler, başarılarınızın devamını dilerim.

göğüs göze batan en büyük eksik
fakat geri kalan amatör biri için çok yerinde
benimde amacım ilk başladığımda kilo almaktı
sonra hafif kaslı olayım dedim
baktım oluyorum abarttım antremanları kilo aldım kask olarak
t-shirt'i iyi taşımak ve istediğim her bi yemeği yiyebilmek esas amacım.

vicudun da platez ve karin kaslarin eksik dostum diger hersey guzel kanatlardan kolalr ve gouslerine kadar hersey guzel , Programda skinti cekdigini soylemissin sana bi website si onerebilirim dunyanin en buyuk ve en unlu en cok icerige sahip olan body sitesi , yabanci bir site ama ordan aradigin herseyi bulabilirsin hazir programlar var harekerleri kisa videolar ile bile gosteriyorlar , Bodybuilding.com Burada ne ararsan bulabilirsin Kolay gelsin.

Back
Yukarı