60 Günlük Diyet Öncesi / Sonrası - Aşamalarla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim en büyük sıkıntım akşam 7 de işten eve geliyorum. Sonrasında hazırlanıp koşuya gidiyorum.

Şimdi ben akşam yemeğini spora gitmedne öncemi yiyeyim yoksa geldikten sonra mı ama geldiğimde saat 9 oluyor. BU arada diet yapıyorum ne yememi önerirsiniz akşam yemeği için.

bir yorumunda göğüs uçlarındaki yağı attıkdan sonra hacim çalışmalarına baslıcam demişsin benim göğüs uçlarımda snn ki gibi geçtimi peki faydasını gördünmü ?

öncelikle seni takdir ediyorum ,gerçekten çok büyük değişim sağlamışsın.Eğer kardiyo yapıyorsan yağ yakıcıların faydasını görüyorsun ,ama işin özü yaptığın diyetten geçiyor.Bende senin yaptığına benzer bir diyet uyguladım dönem dönem . Fakat benim uyku problemim var. Günlük karbonhidratımı tek öğünde 100gr yulaf ezmesiyle yağsız omlet yaparak karşılıyordum ,sonraki öğünde 250-300 gr tavuk +350-400gr light yogurt tüketiyordum ,akşamda tonbalıklı salata yiyordum , yaklaşık 50 kilo verdim , ama işin sırrı uyku düzenin + planlı ve düzenli yemek yemen+ hiç şeker tüketmemen diye düşünüyorum. Ben her gün azda olsa şeker tüketiyordum ve gece tüketiyordum bu yüzden henüz istediğim seviyeye gelemedim, süreç uzuyor . göğüs ve omuz (2 büyük adeleyi) aynı gün çalışmayı doğru bulmasamda , güzel netice almandan senin vücuduna olumlu yansıdığını düşünüyorum . birde haftanın 6 günü hiç durmadan vücudu çalıştırınca bir süre sonra alışır ve yorgunluk hissetmez. ertesi gün çalışmaya hazır bir haldeymiş gibi gelir , ama içten içe vücut yorulur . Koşu antremanı vücudu en çok yoran antremanlardan biridir. En azından 6 günde bir deilde 3 günde bir dinlenme taraftarıyım ben. Tabi bunlar benim kendi düşüncem kimseyi yolundan saptırmak istemem. Unutmamak gerekirki ,herkesten bir sebze alarak domates çorbasını yapamazsın, sadece bir sebzenin domates olduğuna inanıp onu yemeğine katarak doğruyu bulabilirsin . Önemli olanda sadece tek bir sebze seçip onu yemeğe katmaktır ,aksi halde türlü yapmış olursun :) Başarılarının devamını diliyorum.

Öncelikle Tebrikler...

Benimde önemli bir sorum olucak bende 2 aydır düzenli bb yapıyorum ve değişim gerçekten var ama tek ve çok büyük bir sorunum var.Sorunum Vücüdüm o kadar yağlı olmamasına rağmen göğüsüm çok yağlı karın kaslarım hafifte olsa belirgin ama göğüslerim öne doğru. jinekomasti olabilir diye düşündüm ama ellediğimde gerçektende yağ olduğu belli her hangi bir sert cisim yok ama öne doğru ve yağlıllar.Bunlarda bende kötü bir his yapıyor salon hocam jinekomasti olmadıgını ve yağ olduğunu söyledi zamanla geçer dedi ama 2 aydır göğüste bir erime yok acaba sizin bu diyeti tam olarak uygulayıp yağ oranımı tamamen düşürsem göğüslerim erirmi.En son eriyen orasımı acaba Bilgilendirirseniz sevinirim

Saygılar,Hürmetler.

benim vücut şu an senin 4. gün ki resmindeki vücudun aynısı ve iki haftadır salona gidiyorum.bu sporda bi geçmişim yok yeni başladım.bende 1 ay öncesine kadar 85 kiloydum şu an diyetle 75 kiloya indim ve sporla birlikte diyetimi devam ettiriyorum.5 gün sadece protein daha sonra 5 gün protein+sebze şeklinde 5+5 devam ediyorum.senin son resmin gibi olabilmem için ne kadar zamanım var.bu arada boy .172

Merhaba sevgili sporcu dostlarım 5 yıl önce 2 yıl düzenli yaparak eklemsel sağlık sorunları nedeniyle bırakmış olduğum spora 65 gün önce tekrar başladım. Toplamda diyet ve salonda fitness yaparak 16 Kilo verdim. Diyetim hala devam etmekte ve her hafta gelişme olacağından şüphem yok, aşağıda belirsiz aralıklarla çekmiş olduğum fotoğrafları bilgilerinize sunuyorum.
Yaş 28
Boy 1.80
Önceki Kilo : 88 Son kilo : 72

1. GÜN4.GÜN
15.GÜN 20.GÜN
35.GÜN45.GÜN +2.AĞDA
60.GÜN62.GÜN

abi 2 ay gibi kısa sürede o vücudu nasıl yaptın ya ben 76 kıloyum boyum 194 düzenli besleniyorum senin vucudun gibi olurmu dersin birde beslenme programınız nedir söylerseniz iyi olur abi .

İyi akşamlar. Sporda karın bölgesine poşet sarın denmiş de benim sormak istediğim bir şey var. Kardio günleri karın bölgesine daha çok terletmek için kızdırıcı sürsek zararı dokunur mu ?

hem hacimlenip hem böyle yag yakmayi nasil becerdigini söylesin bizde yapalim bende bu sekilde oliyim yeterli

yağsız şeyler yiyicen. en iyi örnek makarna ve pilav. protein ve karbonhidrat değerleri yüksek olduğundan hem kilo aldırır hem enerji verir. VE YAĞ ORANI ÇOK AZ OLDUĞUNDAN YAĞSIZ GELİŞİRSİN :) bukadar basit

Ya arkadaşım söylede şu karın kaslarını nasıl çıkarttın biz de çıkartalım. 3 aydan beri yapıyorum Vg, kiloluda değilim belirginleşmedi daha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı