• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 ay düzenli antreman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ADON
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ADON

Üye
çeşitli suplementler kullandım. ama hala kendimi kötü görüyorum tabi:D bodyci hastalığı. boyum 178 kilom 82. başlamadan önce 70 kiloydum. evde de çalışıyordum. salonda 7. aydayım.
soğuk ölçülerim kol:42 göğüs:107 omuz:123 bel:89
before.jpg

Fotoğraf0328d.jpg

fotoğraf0492_001.jpg

fotoğraf0493.jpg

Başlangıç halin nasıl bilmiyorum ama genel haliyle vücudun güzel. Omuz ve kol gayet başarılı.Göğüs bölgen yağlı gibi geldi biraz zamanla dahada iyi olursun.

yeni başlayanlara umut verebilecek kollar tebrik ederim :) ama göğüsler daha estetik olabilir.

kol demişken şu da var. ama 3 aydır santim ilerlemiyo

Eklentiler

• fotoğraf0401g.jpg
    fotoğraf0401g.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 1.909
Güzel gelişim sadece sırt kısmınızda alt kısımlarda az bir yağ görünüyor onu zamanla çalışarak geçiçeğine inanıyorum.Kasların enerji için yağları kullanarak onlardan kurtulucagını sanıyorum.

Bacak nerede?Mide nerede?

Bel ve göğüs çevresi yağlı gibi geldi.Ama kol ve omuz çok güzel.

Eleştiri ve görüşleriniz için teşekkürler. mide de ki yağın farkındayım ama bilerek önem vermiyorum. sonuçta definasyon yapmıyorum.büyüme dönemindeyim. kanat a gelince yapısal olarak ince. dediklerinizi dikkate alıcam tabi

ilk fotografınız before fotograf ise bence az gelişim var yan yana iki fotograf olanı diyorum ilk fotograf zaten başlı başına bir vucut bana göre yani temeliniz çok sağlam buna dayanarak söylüyorum az gelişme olmuş diye yoksa 0 dan bir gelişme göremiyorum ben

vucudun gayet basarılı böle dwm etmen dılegımle. eksık yanların karın bölgesı bırazda kanat calıssan fena olmaz. ama belırtmıssın ztn bulktym dıe :) bu yolda dwm

bana göre başlangıç halin bile gayet fit ve kaslı yani hiç 0 dan başlamış bir vucut göremedim ben belirtmek istediğim de buydu zaten elbette bu çok güzel birşey ;)

vücudun captain amerika ya çok benziyor. yorumlardaki genel kanıya bende katılıyorum. mide çalışman bu vücudu daha da estetik gösterecektir.

evet eskiden açmıştım bi başlık. sen bulmuşsun :) ama şimdiyle kıyaslamam yanlış olur 5 sene önceyi. mide çalışmaya başladım sırf yorumlarınız yüzünden :) normalde çalışmıyodum. teşekkürler

Back
Yukarı