• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 ay oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pamirss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yağ oranın güzel bundan sonra hacimlenmeye bak derim...Bende ilk başladığımda karın takımtım vardı 2 ay uğraştım sırf karın üzerine sonra hatamı fark ettim :D karınla beraber hacimde kazanmak lazım karın zaten 2.plandadır benim için hacimli kollar göğüsler ve dik omuz başları karın olmasa bile güzel gözükür ama tek karın kası bir işe yaramaz

Yorumlarınız için çok teşekür ederim özelikle antony'nin söylediği ''Sıx pack cıkarcam dıye kütle calışmasını ihmal etmiş bi arkadas daha. '' evet o benim :D ona dikkat etmem lazım birde bir yazı okumuştum ama dikkat etmediğim resimlerdende ortada karın kaslarınız hayatınızın %90'ında t-shirt'ün altında kalıcak ama çoğu zaman kol kaslarınızı görünebilir bir konumda olacağı için onlara daha fazla özen gösterseniz iyi olacak diye :D sanırım men's health dergisinde okudum.

gerekilenler yazılmış zaten.

benim merak ettiğim bb ye başlandıçta yağlı bir vücudun mu vardıda spor ve diyetle gelişim oldu yoksa zayıf birisi iken direk inşamı oldu ?

diyet programını yazarsan faydalı olucaktır.

tebrik ederim. fit bir vücudun var.

başarılar.

Yorum yapanlara teşekür ediyorum. karın antremanım roman chair da 6x15 20kg ile yapıyorum ama bu roman chair türkiyedeki olanlardan yurtdışındakiler biraz daha farklı diye biliyorum side bend oblikler için sanırım benim fascia alt karın kaslarımı kapıyor ama arada barfikse tuttunup ayaklarımı yatay pozisyona getirerek hanging leg raise yapıyorum birde yere mat serip plates topunu dizlerimi yukarıya 90 derece yapıp kırıp crunch yapıyorum yemek programına gelirsek
SABAH
4 YUMURTA BEYAZI
100 GR YULAF YOĞURT KASEDE
PORTAKAL SUYU

ARA ÖĞÜN
100GR YULAF YOĞURT 2 MUZ

ÖĞLE
100GR PİRİNÇ
200GR TAVUK GÖĞÜS
MEYVE
KARIŞIK SALATA LİMONLU

3. ÖĞÜN
100 GR PİRİNÇ
200GR TAVUK GÖĞÜS
MEYVE

ANREMANDAN ÖNCE
PATATES KURU ÜZÜM MEYVE

AKŞAM
300GR ET
PATATES PÜRESİ
HAŞLAMA SEBZE
MEYVE

protein karbonhidrat olarak hakkını veriyorum vıcık vıcık yağlı yemesemde genelikle yağ oluyor spora başlamadan öncede yağsız bir vücudum vardı birde haftada 2 kez dövüş antremanım var cardio sayabiliriz diye düşünüyorum.

Back
Yukarı