7. Ayda çalişma programim

1.gün göğüs

*göğüs pres
*üst pres
*kelebek
*ayakta pazu
*destekli pazu
*ön kol
*arka kol

2. Gün omuz
*omuz pres
*yana açiş
*göğüse çekiş
*öne çekiş
*barfiks

haftada 4 gün bu şekilde çalişiyorum 4 set ve 8-10 tekrar arasi
171 boy 55 kilodayim daha çok hacim kazanmak istiyorum sizce bu program uygun mudur arkadaşlar ???

Protein tozu ve aminoasit aldim nitrofull fakat daha kullanmaya başladim onlarin kullanimini nasil önerirsiniz ?

çalişma isimleri türkçe bizim burda hocalar programlari türkçe hazirliyor ...

7. ayda bu program? Bacak falan Allaha emanet sanırım ?
Bu program çok yetersiz kendi fikrimce.

hareketleri ikiye değil üçe veya dörde bölmelisin benim tavsiyem...

örnek olarak

1.gün
göğüs,biceps

2.gün
kanat,triceps

3.gün
omuz,bacak

eğer ağır gelirse

1.gün
göğüs,karın

2.gün
kanat

3.gün
omuz

4.gün
biceps,triceps
(bacak hareketlerini de omuz veya kanat günlerinde çalışabilirsin)

bölgeleri ayrı ayrı çalışarak çalışan bölgelere daha iyi kan pompalanmasını sağlayabilirsin buda gelişimini olumlu etkileyecektir...

peki arkadaşlar bana bir program yazabilirmisiniz? hacim ağırlıklı kilo almaya yönelik olucak.
birde hareketleri türkçe isimle yazarsanız sevinirim...

imaj222 , 7 aydır aralıksız yapıyorsan artık bir alt yapın olmuştur. bu yazdığın program sana hafif kalabilir.Kendini biraz zorlayacak programlar daha verimli olurç

Bence altyapısı yoktur cunku 7 aydır calısıyor ve 55 kılo...:confused:

Foto koysan daha ıyı yorum yaparız ama kusura bakmada sankı 7 ay sana bırsey kazandırmamıs gıbı..

Not: bunları 7 ay boyunca kılo vermeye yonelık calısmadıgını varsayarak soyledım..

burada program istemek yerine hocalarımızın başlıklarda yazdığı programlara göz atabilirsin hiçbir zaman hazıra konarak bu sporda ustalaşamazsın araştırmadıkça öğrenemezsin ezbere çalışırsan da istediğin vücuda ulaşamazsın...
herkesin isteği farklıdır ve bu doğrultuda kendince bi program oluşturman gerekir 7 ay boyunca bu sporu yapıp da kendine program hazırlayamıyosan durum acildir biraz zaman ayırıp hangi bölgeleri birlikte çalışman gerektiğini nasıl beslenmen gerektiğini bunun gibi temel şeyleri şimdiye kadar çoktan öğrenmen gerekirdi...
dediğim gibi sana tavsiyem biraz zaman ayırıp araştırmandır...

ben çok araştırdım dostum senin yazdıklarına göre kendime göre bir program da çıkardım şimdi ben resimleride ekledim ve arkadaşlardan artık yorum ve bazı öneriler bekliyorum ipuçları bekliyorum hacim kazanmak ve kilo almak için...

pramit sisteminde çalışıp yavaş yavaş sabırla acele etmeden yüksek kilolara çıkmayı deneyebilirsin son setlerinde en fazla 6 tekrar yapabileceğin ağırlıkları kullanabilirsin...
aslında en önemlisi iyi beslenmedir umarım iyi beslenebiliyosundur...
(ben beslenemiyorum da :) )

bende pek iyi beslenemiyordum , şu haftadır iyi besleniyorum protein tozu aminoasit te kullanıyorum bakalım inş sonuç alırım...

çalışma ve beslenmeyi hallettiysen geriye bitek dinlenme kalıyo :)
kaslar dinlendikçe gelişir bunu da unutmamak gerek...

Back
Yukarı