arkadaşlar merhaba, 7 ayda spor + diyet (diyetim sağlıklı beslenmeyi yaşam felfesine getirerek oldu, yani tam bir diyet değil, abur cuburu hayatımdan uzaklaştırdım düzgün beslendim gece yemek yemedim o kadar) yaparak tam 25 kilo verdim, 110 kilodan 85'e düştüm. (boy 1.90-93 arasında) Neyse göğüslerden çok çekiyordum 90 kiloya inene kadar hep çıktılar tişörtten belli oldular, 90'ın altına inince gittiler ço şükür ki şu an ne göbeğim ne göğsüm bir şey giyince gözükmüyor, dümdüz ve fit gözüküyorum. Ama gelgelelim hala yağ var göbek bölgesinde özellikle, onu giderince vg'ye ağırlık vereceğim daha çok, şu an az az yapıyorum, az karın çalışıyorum. Sizce ümit var mı benden? merak ettim.
Not: eski fotograflarımdan merak edenler olacaktır ama birden kilo aldıgım için o şekildeyken fotograf pek çekilmedim çekiliklerimi de geçenlerde sildim.
aslına boyuma göre kilom o zamanda aşırı değildi ama beğenmiyordum öyle kendimi, alışmamışım zira.
Not: eski fotograflarımdan merak edenler olacaktır ama birden kilo aldıgım için o şekildeyken fotograf pek çekilmedim çekiliklerimi de geçenlerde sildim.

Eklentiler
Son düzenleme: