7 ayda gelişimin az olması

merhaba arkadaşlar 2016 ocak aylarında 100 kg civarındaydım eylüle kadar evde spor yapmadan 85 kgye kadar düştüm dolayısıyla sarkmalar oldu eylülde spora başladım 1 ay dışında kardio yapmadım(salondaki hoca vermedi kardio) nisan ayına kadar salona gittim 1 aydırda evde spor yapıyorum şuanki halim aşşağıda görmüş olduğunuz şekilde hüsran bana göre. yağlı tüketmedim hep proteini 120 civarında aldım karb ve yağı fazla tüketmedim. aynada baktıkça spor falan yapasım kalmıyor şuanda 1.82 boyunda 75 kgyim ağırsağlamın sitesindeki hesaba göre 19.52 oranında yağa sahibim nasıl bir diyet izlemeliyim yada neler yapmalıyım.

bu sıkmış halim
kWYOOD.jpg

bunlarda sıkmamış hal
pWY66a.jpg

RP6nnR.jpg

spora devam hocam , bu sporda küsmece darılmaca yok. çalışmaya devam. çok güzel kilo vermişsin. artık bunu korumaya çalış.kısa vadede çok büyük değişimler bekleme zaten. spor ve sağlıklı beslenme senin için hayat standartı olsun. evde çalışmak kesmiyorsa salona tekrar başla.

spora devam hocam , bu sporda küsmece darılmaca yok. çalışmaya devam. çok güzel kilo vermişsin. artık bunu korumaya çalış.kısa vadede çok büyük değişimler bekleme zaten. spor ve sağlıklı beslenme senin için hayat standartı olsun. evde çalışmak kesmiyorsa salona tekrar başla.
ağırlık seti aldım evde çalışıyorsum dershaneye gidince geç dönüyorum eve vakit olmuyor

hocam ağırlık setiyle olucak iş değil bunlar bide beslenme nasıl millet ben besleniyorum diyor ne yiyorsun diyorum 100 gr pirinç 300 gram tavuk diyor

ağırlık seti ile maalesef olmaz bu işler. evde bir yere kadar artırabilirsin. he sen dersen ki sehpam , kaliteli bar'ım ve yeteri kadar ağırlık plakam var. ona bişey diyemem. ama dambıllar ile bir yere kadar maalesef.

ağırlık seti ile maalesef olmaz bu işler. evde bir yere kadar artırabilirsin. he sen dersen ki sehpam , kaliteli bar'ım ve yeteri kadar ağırlık plakam var. ona bişey diyemem. ama dambıllar ile bir yere kadar maalesef.
80kg ağırlık 1 uzun var 2 dambıl barım var 55kg deadlift yapıyorum, 40kg + bar ağırlığı bench press yapıyorum, squat 35 + bar ağırlığı yapıyorum daha ağır yaparım ama yerden kaldırması sıkıntı oluyor.[DOUBLEPOST=1496859073][/DOUBLEPOST]
hocam ağırlık setiyle olucak iş değil bunlar bide beslenme nasıl millet ben besleniyorum diyor ne yiyorsun diyorum 100 gr pirinç 300 gram tavuk diyor
ramazanda işler karıştı biraz beslenme konusunda ama geçtiğimiz aylarda öğünleri kaçırmıyordum. değer olarak konuşmak gerekirse karb ve protein eşit yağı az tutuyordum

ramazandan sonra sabahları aç karına yağ yakıcı içip koşu ypamayı düşünüyorum cenk hoca öyle tavsiye ediyordu. ama diyetim nasıl olması gerekir nelerden kısmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

Back
Yukarı