• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık çalışma yaş:17 kilo:57

Arkadaşlar Yaş 17 kilo 57 boy 170 Sizce Önerileriniz Nelerdir? Yada gelişme nasıl yorumlarını alalım :)
Bundan önceki : 6 aylık : 6 Aylık çalışma yaş 17 kilo 55 boy 170 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG

Kardesim ben ayri yetten cross yapmani oneririm internetten kendi basina ogrenmen cok kolay sadece kendi kilonu kolayca kaldirabilicek bi hale gelmen yeterli bide eklemlerini guclendirmeye bak bunlar benim onerilerim

Hiç 57 kilo gibi durmuyorsun.Ben çok zayıf bir hal bekliyordum.Güzel bir görüntüye ulaşmışsın tebrikler.

57 kilo 1.70 boy ?? BMI oranın 19.5 ve zayıf durumda gözüküyosun tabi kitle endeksine göre böyle olması gerek ama vücut hiç zayıf gözükmüyor . Değerleri doğru ölçtüğünden emin misin yani 57 kilo biri bu kadar hacimli nasıl duruyor merak ediyorum :)

Yaş 17 o yüzden görüntüsüne göre hafif geliyor bize . Kemikleri de ince ama bu iyi bu durum ekto - mezo meleZi gibi duruyor . Ölçülerinizi paylaşırmısınız ?

kardeş güzel gelişim calısma programın nasıldı? bide güzel bi beslenme programı olmadan bu vücut kolay kolay olmaz beslenmene hicmi dikkat etmiyon?

kardeş haftanın 4 günü salı-perşembe-cumartesi-pazar
salı:Omuz-biceps
perşembe:göğüs-biceps
cumartesi:sırt-biceps
pazar:bacak-biceps ısınma olarak mekik şınav çekiyorum öyle arada bir bacak yerine göğüs giriyorum kardeş bide beslenme programım yok

Ben çalıştım gunluk egzersiz uyguladım karın kası ıcın 100 mekık cektım yedım ıctım pilavdan tut ? tavuga kadar olmadı ya hala aynı kaldı vucud vucud guzelmıs kardes ? senın programı bende uygulayacam

Back
Yukarı