Hocama bu diet listesini sorduğum zaman 2 hafta bunu bozmadan git görelim bi değişikliği sonra bakarız dedi.
Ek olarak her gün mide hareketleri arttırmamı söyledi.
Bu haftayla beraber 2. hafta dolucak vücut kaba fazlalıkları attı şimdiden 75 ten 71 e düştüm 10 günlük sıkı diet sonrası (gerçi 10 günlük ufak ufak karb ı azaltıp 74 e düşmüştüm öncesinde)
Benimde cardioyu 30-40 dakkaya cıkarmak var önümüzdeki hafta bunu konuşucam zaten.. Zamanımda var cardioyu günün erken saati yapip aksamda normal programımı uygulayabilirim.
Onun dışında yağ yakımı için herhangi birşey alabilirmiyim dışardan carnitine hariç (herkes işe yaramadığını sadece yorulmayı geciktirdiğini söylüyor)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:45 ----------
Tebrik ederim bende kilo alıp hacimlenmek istiyorum bu 7 aylık sürede nasıl beslendiğini paylaşırmısın?
Selam,
Beslenmem aslında çokta farklı değil, makarna-pirinç-yulaf tan karbonhidratlarımı almaya çalıştım ama ilk başladığım zaman aşırı zayıf 48 kilo idim o yüzden ekmekte yedim tereyağıda yedim tabiki zaman zaman ev yemeğide yedim ilk başlarda çok özen yoktu kısaca. Ama vücut toparlanıp biraz şekillenmeye başladıktan sonra yağ ve ekmek konularına özen gösterdim gün geçtikçe ekmeği yağı kestim.
Protein olarak aralıksız tavuk-yumurta-süt-peynir tükettim. Yine ilk başlarda süt günde 1-2 litre kadardı ki yağlanmamım sebeplerinden biride bu süt ama ben kısa sürede kilo almak istiyordum bile bile yaptım bunu, insan 48kg 172cm olunca sorun oluyor zayıflık.
En basiti proteini kilomun 2 katı gram cinsinden hep almaya çalıştım ki başlarda bu oran 3 katını buluyordu.. Tam bir diet listesi vermek isterdim ama nizami olarak takip ettiğim bir diet olmadığı için maalesef sadece bunları söyleyebilrim ama forumda çok güzel kilo almak için dietler var onlara göz atabilirsin.
Bide bu forumda okuyupta yapmadığım ama bu süre içinde güzel bir gelişme gösterdiğim konu şu ki;
Herkes ağır kilo çok tekrar der, ama hocamda söylediği üzere hiçbir harekette 12 tekrar altına düşmedim,ama hafifte çalışmadım hep yapabilceğim max. kilolarda 12 yi zorladım, belki bu işine yarar çünkü bende işe yaradı.. Lakin herkesde işe yarıyacak diye bir kuralda yok,kimi 6 tekrarla büyür onu savunur kimide ben gibi min.12 tekrarla büyür onu savunur.
Anlatım bozukluğu,imla yanlışları varsa affola ağır antremandan çıktım beynim çalışmıyor