• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 Aylık bb Yorumlar lütfen(diyetle)

göğüs bölgen en iyi gelişen yer gibi gözüküyo :) biraz kilo alıp hacimlemeye bak başarılar.

7 ay da 14 kg kas aldım diyosun bu imkansız adamlar yılda 3-4 kg kas aldığında mucize diyorlardı yani şahsen bende 7 ay içersinde 15 kg falan aldım ama sırf kas olması tamamiyle imkansız streoid vursan bile imkansız yarısından fazlası yağ olarak almışsındır

@Fit Gelende orta ağırlıkla 12 10 10 8 yapıyorum.
Dehset1010 KAyığa binmesende bindi derler. Herkes der de der. Kimseye yalan borcum yok doktorda ölçtürdüm :)

Bende 58 kiloyum şuan senin eski halin gibiyim =)
Hatta şu eski fotoğrafın var ya omuzlarındaki kemiklerden şuan bende de var onlardan,zayıf olmaktan...
2 hafta önce başladım 2 kilo aldım hedefim öncelikle kilo almak. Sanki seninde öncelikle hedefin kilo almaktı ve bunu başarmışsın,çok iyisin böyle devam et derim...

kardeşim bi yukarı çık bak istersen yalancı diye birşey demedim sadece yanlışın olabilir yani bende 7 aydır yapıyorum supllement desteği alıyorum bench de 110-120 kg basıyorum haftanın 6 günü gidiyorum ve beslenme uyku tamamiyle profesyonel bi şekilde yapıyorum ben bu 7 ayda 6-7 kg kas aldıysam ben mi yanlış yapıyorum acaba?

Belki haftada 6 gün giderek yıpratıyorsun kendini.Ağır basmak mühim değil.Beslenebiliyomusun bana onu söylemen lazım ? bana 3 ay boyunca ne yediğini yaz bide ben yazayım.Ondan sonra o kilo alınır mı alınmaz mı tartışalım ? Teşekkürler...

LucaToni.. Çok teşekkürler.Umarım istediğin haddeye çabuk ulaşırsın..

peki kardeşim sayiyim sabah 8 yumurta 2 tam 6 beyaz salam kaşar peyniri zeyitin 2 dilim kepekli ekmek öğle 150 gr kırmızı et ve makarna spordan sonra 5 gibi whey protein 7-8 gibi 200 gr tavuk akşam 10 gibi pilav ve yoğurt yatmadan önce creatin alıyorum. yani kısacası günlük 200 gr protein alıyorum 4000 kcal alıyorum çok hızlı çalışan bi metobolizmam var yediğim yemeklerle bi insan 40 kg alırdı ben 15 kg aldım 14 kg sırf kas aldım demeden öncede bi araştır...

Back
Yukarı