Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
-Günde kaç litre su içiyorsun?
-gold whey protein alımına kaçıncı aydan itibaren başladın.
-İlk 3 ay günde kaç gram protein alıyordun bunu hesaplamış mıydın?
-Kilo alarak yağ oranını korumak demek sonuç olarak yağ miktarının artması demektir. Bu hiç görsel olarak vücuda yansıdı mı yoksa yağ oranı aynı olduğu için görünümde mi aynı oldu.
-Benim kilom 77 yağ oranım %12. Seni hedef aldığımı varsayarsam bana önerin önce yağ oranını %7ye düşür ardından vücut yap mı dersin yoksa önce vücut yap şöyle 85-90 kilo ol ardından yağ oranını %7'ye mi düşür dersin.
Konu dışı: seninle aynı marka whey düşünüyorum. Kargoyla ile birlikte 40+40 dolar= 115 TL Türkiyede satış fiyatı 180 TL. Az da değil aslında fark. Peki netritionda kargo fiyatını peşin mi ödüyosun. Kaç günde gelir acaba?
Yanıtlamaya çalışayım;
2 ay düzenli beslenerek başladıktan sonra 2. ayın sonunda almaya başladım whey'i.
ilk 3 ayı hatırlamıyorum tam olarak ama 7 aydır her sabah 5 tam yumurta öğlen tavuk yada kırmızı et akşamüstü 2 tane ton balığı antrenmandan sonra yine tavuk yada kırmızı et tüketiyorum,
bunlar birer porsiyon gramajını hesap etmedim.
Yağ oranını koruduğum için görsel olarak kaslanmanın dışında pek bi fark olmadı açıkçası. yani tabi fazla yağlandığın zaman bu %12nin üstüne çıktığı zaman hatlar kaybolmaya başlar dahada büyüsende.
Ben yağlanmadan 85-90 kiloya çık derim. eğer 77 kiloysan ve yağ oranın %12 ise yaklaşık 180 civarı boyun olması lazım, bu durumda 100 kilo bile kaldırır senin vücudun.
Çeşitli uygulamalar var bu sporda kimi bulk döneminde bildiğin obez olur 40 kilo alır yağlanır tüm hatlarını kaybeder sonra definisyona girer 30 kilo verir ve kasları ortaya çıkar, kimi hatlarını kaybetmekten hoşnut olmaz bu onu işten soğutur.
Biz profesyonel değiliz, bana kalırsa yağlanmadan hatlarını görece koruyarak büyümek en iyisi, kendimi yağlı görmek çok hoşuma gitmezdi açıkçası.
Ben %12 olan yağ oranını koruyarak 95 kiloya kadar çık sonra kısa bi definisyon dönemiyle yağ oranını %7 ler seviyesine çek derim.
5 lbs lik optimum whey 40 dolar, kargosu ise;
Airmail (1 to 2 weeks) This shipping method is NOT trackable. * $39.01
FedEx International Priority (2 to 3 days) * $59.21
UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) * $70.28
1. şık 2 3 hafta arasında geliyo
diğerleri 2 3 günde.
ama dediğim gibi bu ağırlık sınır, gümrükten geçememe ihtimali var ben getirtmedim hiç.
Kargo + ürün tutarını birlikte peşin ödüyorsun kredi kartınla.
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
Arkadaşlar bu sorduğunuz sorular forum genelinde yüzlerce kez konuşuldu tartışıldı, biraz zaman harcayarak tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
Başlığı baştan sona okursan neler yiyip içtiğimi nasıl bi antrenman sistemim olduğunu zaten görüceksin.
programını sormadım zaten duh 40 $ demişsinde türkiyedekiyle aynı fiyata geliyor o zamankargonun kaç günde geldiğini sordum ve herhangi bi sorun yaşadın mı ?
Airmail (1 to 2 weeks) This shipping method is NOT trackable. * $39.01
FedEx International Priority (2 to 3 days) * $59.21
UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) * $70.28
1. şık 2 3 hafta arasında geliyo
diğerleri 2 3 günde.
ama dediğim gibi bu ağırlık sınır, gümrükten geçememe ihtimali var ben getirtmedim hiç.
Kargo + ürün tutarını birlikte peşin ödüyorsun kredi kartınla.
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
Valla açıkçası pek anlamam poz vermekten 1 ay önce evde öle saçmasapan çekmiştim bi sırt pozu ama çok kötü duruyorum onu koyıyım (ayrıca çokda sırt çalışmıyorum)
Aslında çalışmak lazım her kas birbirine bağlı sonuçta bi taraf eksik kaldımı diğer yerleride etkiliyor.
evet bende resimlere baktım olaiblir böyle seyler
ben inanıyorum resimlerle oynanmadıgına ama böyle bişey olmuşsada arkadasın kendi bilecegi iş