• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık gelişim olumlu olumsuz eleştiriler bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurkpz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

onurkpz

Üye
Merhaba 7 aydır ara vermeden salona gidiyorum.önceden de uzun aralar vererek çalışmıştım.
ölçüler de şöyle

omuz:142
kol:42
göğüs:120
ön kol:34
bel:84
baldır:56
kalf:42

boy:181
kilo:86
yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 952
  • DSC_0133 - Kopya.JPG
    DSC_0133 - Kopya.JPG
    284,9 KB · Görüntüleme: 963
  • DSC_0146 - Kopya.JPG
    DSC_0146 - Kopya.JPG
    332,4 KB · Görüntüleme: 869
  • 20120926_192934.jpg
    20120926_192934.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 794
  • DSC_0153 - Kopya.jpg
    DSC_0153 - Kopya.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 831
eksik olarak gördüğüm trapez ve triceps bunlara biraz ağırlık ver bence. tabi birde bacakları görsek bacak nasıl?

idman ve beslenme programın nelerdir biraz detaylı bilgi verirsen iyi olur

eksik olarak gördüğüm trapez ve triceps bunlara biraz ağırlık ver bence. tabi birde bacakları görsek bacak nasıl?

idman ve beslenme programın nelerdir biraz detaylı bilgi verirsen iyi olur

bacak resimlerini henüz çekmedim.bi ara onları da yüklerim.

antrenman programımı iki ayda bir değiştirmeye çalışıyorum.komple olmasa da eksik yerlere göre hareketleri değiştiriyorum.beslenme de protein ağırlıklı.sabah yumurta,yağsız peynir sebze,öğlen ve antrenman sonrası haşlanmış tavuk,lapa ve sebze,whey protein,bcaa şeklinde.

triceps bana eksikten ziyade gayet hacimli geldi, trapez biraz eksik ama bir çok kişi bunu simetriyi bozmaması adına az çalışıyor..
ancak önkollar kolların çok gerisinde kalmış sanırım pek çalışmıyorsunuz..
5-6 ay daha hacim antrenmanlarına devam edip mart sonu nisan başı gibi hafif bir definisyon çalışması yaparsanız çok güzel bir vücut ortaya çıkacak gibi duruyor..

Trapez eksik ama arkadaşın da dediği gibi omuzları düşük gösterdiğinden çalışmayı tercih etmeyenler de var. Bence gayet hacimli definisyon dönemi ile parçalana bilir. bende oldugu gibi senin de goguste yaglanma var gibi ama alt gögüs girersen daha iyi olur bence. :)

ilk fotograf gıbı normal şekilde durup cekseydın daha ıyı olurdu farkıda daha fazla görürüduk.ama 7 aya göre özellıkle olculer cok ıyı duruyo.normal durus bi foto koyarsan daha iyi yorumlarız teşekkürler...

bu resimle daha net belli olcaktır heralde

Eklentiler

• 20120916_153645.jpg
    20120916_153645.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 452
doğrudur.ilk 4 sene önce başlamıştım.iki ay çalışıp 7-8 ay bırakıyodum.toplamda 6 ay kadar bi çalışma da önceden var.ama sürekli bırakmak zorunda kaldığım için pek bi gelişim görememiştim

İyi çalışmalar bu arada.. Fakat görünürde en önemli eksik karın kaslarının belirgin olmayışı sanırım. Biraz daha mideye yönelik hareketler yaparsan fizik görünümü daha iyi olacaktır.

İyi çalışmalar bu arada.. Fakat görünürde en önemli eksik karın kaslarının belirgin olmayışı sanırım. Biraz daha mideye yönelik hareketler yaparsan fizik görünümü daha iyi olacaktır.

Antrenmanımda haftada üç gün mide egzersizi olmasına rağmen yağ oranım hala fazla olduğu için şimdilik görüntü bu.Definasyon döneminde kardiyoyu daha da arttırınca karın kasları da belirginleşicektir diye umuyorum.Teşekkürler.

Back
Yukarı