• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 Aylık Gelişimim Yorumlarınızı Bekliyorum...

Tavugu kendim sosluyorum. Tarifide hemen vereyim.Yogurt(Light),Karabiber,pul biber,cok az salca,cok az zeytin yağı bunları karıstırıyorum ve daha sonra dilimledigim tavukla karıstırıyorum,Kısık ateşte pişiriyorum,İlk başta suyunu salıyor ve sonra tencerenin kapagını acıp tavugun kurumasını yani suyun buharlaşmasını bekliyorum sonra servise hazır şekilde afiyetle yiyoruz :)
kendi başımıza yapabiliyoruz demekki, güven geldi, tekrardan teşekkür ederim :)

bence gayet iyi laf yok vucuduna amma bendeki bi sorun şu 60 kg um kolum 38 göğüs vs senden fazla tam bilmiyorum yalan olmasın diye yazmıyorum üyelik tarihimden daha daha eski çalışma düzenim var ve artık kilo alıp yapmak istiyorum yani senin gibi misal sen 7 ayda misal 5 kg almışın bende alıcam bakalım nasıl olcak :D

bence gayet iyi laf yok vucuduna amma bendeki bi sorun şu 60 kg um kolum 38 göğüs vs senden fazla tam bilmiyorum yalan olmasın diye yazmıyorum üyelik tarihimden daha daha eski çalışma düzenim var ve artık kilo alıp yapmak istiyorum yani senin gibi misal sen 7 ayda misal 5 kg almışın bende alıcam bakalım nasıl olcak :D

İnşallah sende hedeflerine ulaşırsın.Olay cok yemekde değilmiş,olay düzenli yemek yemekmiş ben onu anladım.Tekrardan söylüyorum inşallah hedeflerine ulaşırsın istediğin vücuda sahip olursun :)

İlk olarak gelişimini tebrik ediyorum. Yorumları az çok okudum.
Kilo alamıyorum demişşin ama 7 ayda 8 kilo almışsın. Ayda 1 kilodan fazla. Bu başarıdır. 1 ayda 5 kilo almak diye birşey zaten yok. Onu unut. Yavaş yavaş gayet kaliteli şekilde büyüyorsun.
Göğüslerini ısınmak için şınav ve dips deneyebilirsin bu hareketler bana pump etkisi yaparak göğüs antrenmanlarımda daha iyi çalışmamı sağlıyor. Sende deneyebilirsin.
Göğüslerinin genetiği kötü ise hangi hareket girersen gir yine geç gelişir. Ben 2 yıldır uğraşıyorum hala şikayetçiyim. O yüzden kafanı takma bunlara sen sporunu yap beslenmeni yap henüz 7 aylıksın bunlar için erken.
Son olarak göğüs antrenmanda tavsiyem üst göğüsden başla. 2 hafta bar 2 hafta dumbell girersin. 3 tane göğüs press hareketi gir bir tane de üst göğüs sehpasında dumbell fly yap diyebilirim. Bunu dene çok hoşuna gidecektir. Alt göğüs pressi yapıyor musun bilmiyorum yapmıyorsan mutlaka yapmanı öneririm. Sonuçta press hareketleri hacim için izole hareketlerinden çok daha etkilidir. Tabi abartmamak kaydıyla...

Tebrik ederim.. kollar aykırı gelişmiş :) ama omuz ve bacaklar gelişimin çok gerisinde kalmış .. boyum 1,68 omuzum 120 cm orantıyı hesapla avatarımdaki resmim :) başarılar ....

Back
Yukarı