• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 Aylık Vücut Geliştirme (4 salon 3 ay evde)

hacimsizsin 7 aya göre gelişim az olmuş bana göre beslenmen yetersizdi herhalde hacim almanı öneririm

İste tam istedigim vucut amacimda boyle bir vucuda sahip olmak belki biraz daha karin kasi ile :D ama bence fit plaj vucudu tam.Fazla iri pek hosuma gitmiyor :D guzel guzel :Dthums:

yorumlar için teşekkürler 7 ay dır spor yapıyorum ama 7 aydır salona gitmiyorum 4 ay salona gittim bıraktım 3 aydırda olanı korumaya yönelik dumbbell lerle çalışıyorum amacımda zaten fit vücut karın kaslarıda net belli olsa yetçek bana yani

7 ayda gelişim çok az eğer böyle bir vucutsa amacınız bilemem ama ileri seviyeye geçmek için çok zayıf bu yüzden beslenme + güzel bir çalışma programı şart 7 ayda bunlara hiç dikkat etmemşsiniz sanki :)

sa

ekrem kardeşim sözlükte gezerken gördüm,seninle bu sözlükte ena halde dalga geçiyorlar dalga söz konusu olmuşssun i.sözlüge umarım bidaha yüzünü silmeden koymazssın :S

inci.sozlukspot.com/w/10-senedir-body-yapıyorum-ve-artık-meyvelerini/

geçmiş olsun kardeşim

ekrem kardeşim sözlükte gezerken gördüm,seninle bu sözlükte ena halde dalga geçiyorlar dalga söz konusu olmuşssun i.sözlüge umarım bidaha yüzünü silmeden koymazssın :S

inci.sozlukspot.com/w/10-senedir-body-yapıyorum-ve-artık-meyvelerini/

geçmiş olsun kardeşim

boşver kardeşim geçsinler 12 yaşındaki veletlerin dalgası bu adamı üzücekmi sanki ? o veletler oturup kıçlarını büyütmeye devam etsinler bizde sağlıklı yaşamaya devam edelim sıkıntı yok.

.

boşver kardeşim geçsinler 12 yaşındaki veletlerin dalgası bu adamı üzücekmi sanki ? o veletler oturup kıçlarını büyütmeye devam etsinler bizde sağlıklı yaşamaya devam edelim sıkıntı yok.

Kesinlikle çok doğru yazmışssın abi,anca pc başına oturup sabaha kadar gırgır şamata,eğlence ararlar,karı kız muhabbetlerini anlatırlar.

ayıptır. nasıl dalga geçmişler çoçukla ya kardeşim sen sakın kafana takma. çok sinirlendim ya yemin ediyorum

yeni nesil adina üzülüyorum. bunlar kim ya . cocuga salliyorlar .vucutla olmuyor bazi seyler yureginiz varsa goruselim dikkat edin bizim sarjoru gokyuzune bicagi boşa salladigimkz oyle pek gorulmemistir.

Kolların yetersiz gibi dostum, ayrıca o videolarda ki göğüs antrenmanlarından sonra muhtemelen bir hafta ölümle yaşam arasında gezersin overtraining olmana hiç gerek yok, sözlükte ki o kafasını kutu olarak kullanan inşalara da hiç aldırış etme, kendine hedefler koyarak ilerle, asla pes etme.

Back
Yukarı