7 aylık vg ciyim 2 ay ara versem ne olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

x

Üye
7 aylık vg ciyim 2 ay ara vermek zorundayım is ten dolayı butun emegım kayıp mı olur? ne olur yardım lutfen. Avatardaki benim ne kadar geri gider vucudum yoksa gitmezmi agır ıste calısıyorum.

Ara versen bile dostum şınav falan çekerek formda kalmaya çalış...

umur35
Gerçekten dobra bir adamsın :)

stonebabybody
Beslenmene dikkat et protein alımını azaltma.Zaten 2 ayda bir şey olmaz korkma.Hem vücudunu dinlendirmiş olursun bu iyi bir şey.Arada bir vücudu dinlendirmek lazım.

umur tek kelime ile fantastiksin:D
stonebabybody eğer birazcık bu konularla ilgili birşeyler okusun bütün emeklerinin boşuna gitmeyeceğini eskı haline dönmıyıceğini bilirsin;)ama formdan düşersin bu bir gerçek dost acı söyler derler:lol:
evde çalışabılırsen çalış şınav falan çek.

ver usta hıc bısey olmaz merak etme tekce yaglanmamaya kılo almamaya bak antremana gerek yok bbye gerı donunce cok cabuk toplarsın zaten 2 ayda kaybedıcegı 1 cm 2 cm hadı kolay gele.

Menshealth dergisinin eski sayılarından birinde sakatlıklardan dolayı spora ara verilmesi durumunda düzenli creatine ve protein alımından söz ediyordu kas kaybı yaşamamak için. Ama bence creatine e gerek yok 2-3 saatte protein almaya çalış. Tavsiyem glutamine!!1

stonebabybody;

Ara verdiğin dönem süresi / 4 = Aynı hale gelmene kadar en az geçen süre. Bu bilginin kaynağını gene bu forumda gördüm ama aramada bulamadım şu an. Yani 2 ay ara veriyorsan en az 2 haftalık sıkı çalışmayla aynı hale geliyorsun.

Kendi üstümde tam böyle olmadı ama çünkü 9 aylık çalışma sonrası yaz boyu ara vermiştim 3 ay, 2 ayda ancak aynı ölçü ve kiloma döndüm (ama çok sıkı çalışmadım :) ). Bir de ara verdiğim dönemde yeme düzenim de bozuldu o bozulmasaydı muhtemelen kayıp bu derece olmayacaktı.

• Like
Reactions: x
bende 4 aydır body yapıyordum 1bucuk ay ara verdim 1 aydır idman yapıyorum eskiden olamadıgım kadar hacimlendim 1 ayda

• Like
hacim konusunda pek bi seyim yok ama parcalı kas oldu baya avatarda gorelırsınız onları kaybetmek ıstemıyorum. cok urastım onlar ıcın az bucuk kasta olsa.

birde bu tarzda ara vermelerin iyi oldugunu duydum. Vucudun sasırması ıcın okumussunuzdur. Bakıcaz sonuca 5 6 ay sonra :) 2 ayı ara vermekle geccek saten 3 ayındada anlarım ne oldugunu bu aranın.

3 aya yakın Bıraktım Sanırım,Şimdi 3 hafta oldu başlayalı son bıraktığım kilolara yavaş yavaş çıkyorum,tabi düşüyorsun Form,dan bu sporunda yan etkileri bu Olsa gerek.ALLAH koalylik versın.

• Like
Gerçek cevap umur'un verdiği cevaptır. Kas kaybı için hacimli kasların olması gerekir. Parçalı kas yağ oranıyla ve definasyonla alakalı bi durumdur.

Gerçek cevap umur'un verdiği cevaptır. Kas kaybı için hacimli kasların olması gerekir. Parçalı kas yağ oranıyla ve definasyonla alakalı bi durumdur.

hacim bünyeden bünyeye değişir. stonebabybody 7 ay da bu kadar hacim alabilmiş ve şuan ki sorunu hacmini korumak. Hacim deyince herkesin aklına 50 cm lik kollar gelmiyor. 38 cm lik kollarda hacim demektir.

hacim konusunda pek bi seyim yok ama parcalı kas oldu baya avatarda gorelırsınız onları kaybetmek ıstemıyorum. cok urastım onlar ıcın az bucuk kasta olsa.

sen boşver onları bağzıları kas obezliğini spor sanıyor hata birde güzel felan göründüklerini sanıyorlar. 2 aylık süre senin dinlenme süren olarak say bırak geriye gitmeni sana faydası bile olabilir

metins ;
Kas kütlesi ne kadar büyükse kayıpta o yönde olur ve kaybedilen kas kütlesinin geri dönüşümüde buna paralel olarak zaman alır. stonebabybody hacimli olmadığı için 2 ay sonra spora devam edince çok kısa sürede kayıplarını yerine getirir. Ayrıca hacim diyince insanın aklına tabikide 50 cm kol gelir :)

letsev;
Bazıları dediğin bu forumun %90'nı :) Bu söylediğini şöyle değiştirelim. Bazıları kaslı hacimli vucudu strongman'lerle karıştırıyorlar :)

umur35 bir offtopic başlatmaşsın şimdi çık işin içinden..

lütfen karşılıklı tartışmaları kapatalım..yoksa başlığı kapatmak zorunda kalıcam..

Back
Yukarı