7 aylık vg ciyim 2 ay ara versem ne olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saten şikayer ettim umur35 i ya herseye karısıyor. biz bilgi paylasımı ıcın kullanıyoruz. yada benmı oyle sanıyorm acaba. neyse. herkes hacimli iste ama ben istemiyorum parcalı biraz da iri fazla degil boyle bi heedefim var. umarım ulasıcam tekrar basladıgımda.

Son düzenleme:
stonebabybody, meraba.Bu şekilde parçalamayı hangi programla yaptın, yemek ve egzersiz anlamında?Benim tercihim de, vucudu şişirmekten ziyade böyle estetik bir gorunum alacak şekilde eğitmek, antrenmak yapmak vs...
Paylaşırsan programını yada bahsetmek istediğin ayrıntılar varsa lutfen burdan yaz.Kolay gelsin...

stonebabybody, meraba.Bu şekilde parçalamayı hangi programla yaptın, yemek ve egzersiz anlamında?Benim tercihim de, vucudu şişirmekten ziyade böyle estetik bir gorunum alacak şekilde eğitmek, antrenmak yapmak vs...
Paylaşırsan programını yada bahsetmek istediğin ayrıntılar varsa lutfen burdan yaz.Kolay gelsin...

12 li 15 li 20 li setler yaptım 4x12 4x15 4x20 gibi yerine gore degisik zaten zayıftım basladıgımda basladıktan sonra 62 den 79 kilo ya cıktım. 7 ayda. 20 gundur yapmıyorum spor. ayrıca gunde ekmeksız yagsız beslendım 6 7 ogun gıbı. birde weider gold premium proteini var en iyi olanı whey ama 2 tane var birisi prolar ıcın benım ıcın degil ama onu kullandım

Hocam dinlen korkma bnde 40 gündür yapmıyorum (salon tadilatta :D ) bi şey olmaz pazuda 1 cm düşüş yaşadım ama 3 kilo aldım ama aşırı yediğim için :) nse arada şınav mekik koltukta arka kol varsa duambel pazu çalış her türlü yeter 2 ay snrada daha güzel istekli bi şekilde devam edersin kimseyide takma bak dalgana kolay gelsin

• Like
Reactions: x
Hocam dinlen korkma bnde 40 gündür yapmıyorum (salon tadilatta :D ) bi şey olmaz pazuda 1 cm düşüş yaşadım ama 3 kilo aldım ama aşırı yediğim için :) nse arada şınav mekik koltukta arka kol varsa duambel pazu çalış her türlü yeter 2 ay snrada daha güzel istekli bi şekilde devam edersin kimseyide takma bak dalgana kolay gelsin

sagol caglar. takmıyorum zaten sadece bazı dengesizler var sinir bozuyorlar boşyere. İşim ağır iş sürekli bi yerlerim zorlanıyor. Gobek cıktı sankı biraz. daha 15 gun oldu anca

saten şikayer ettim umur35 i ya herseye karısıyor..
stonebabybody eleştiriye açık ol lütfen umurun yazdıklarını okudum olumsuz yönde eleştiri yapıyor diye herşeye karışıyo anlamına gelmez resım ekleme kurallarını okursanız resımlere gelen eleştirilere saygı duymanız gerektiğini görüceksiniz kötü olan eleştirilere sen ne karışıyosun gibilerinden tavırlarla yaklaşmanız kurallarda yazmıyor.
ayrıca uzun zamandır forumda yoktun yenı resımlerini ilerde beklıyoruz bu arada.:)

not:ara vermişsin şuanki üzüntünü tahmın edebılıyorum fazla kafana takma derim fazla bir düşüş yaşamassın zaten.

stonebabybody eleştiriye açık ol lütfen umurun yazdıklarını okudum olumsuz yönde eleştiri yapıyor diye herşeye karışıyo anlamına gelmez resım ekleme kurallarını okursanız resımlere gelen eleştirilere saygı duymanız gerektiğini görüceksiniz kötü olan eleştirilere sen ne karışıyosun gibilerinden tavırlarla yaklaşmanız kurallarda yazmıyor.
ayrıca uzun zamandır forumda yoktun yenı resımlerini ilerde beklıyoruz bu arada.:)

not:ara vermişsin şuanki üzüntünü tahmın edebılıyorum fazla kafana takma derim fazla bir düşüş yaşamassın zaten.

dikkat et ne soyledıgını. adam ne varki hacim anlamında yazmıs bu alaycı bı yaklasım. negatif elestiri degil resmen alay

Sen komplekslerin varsa zaten ne desem alıncaksın..
Ne dedim ben orada "hacim olarak ne varki neyi kaybedeceksin" dedim senin "kaslarımı kaybetmemek icin ne yapmalıyım" soruna..
Ha yok ben alınıyorum diyorsan resmini koymayacaksın buraya.. ;)

tmm sensin. sen haklısın kardeşim eleştirile alayı ya sen ya ben ayırt edemiyoruz. özür dilerim. bidaha yazma tekrarlamayalım. lütfen

stonebabybody 'in konusu kitlenmesin işi görülsün diye konuşmuyorum. Sen aldırma ver aranı 7 aylık bır kısı 2 aylık arayı max 3 haftada toplar. Bu konuda uzamasın burda.

Back
Yukarı