stonebabybody, meraba.Bu şekilde parçalamayı hangi programla yaptın, yemek ve egzersiz anlamında?Benim tercihim de, vucudu şişirmekten ziyade böyle estetik bir gorunum alacak şekilde eğitmek, antrenmak yapmak vs...
Paylaşırsan programını yada bahsetmek istediğin ayrıntılar varsa lutfen burdan yaz.Kolay gelsin...
Hocam dinlen korkma bnde 40 gündür yapmıyorum (salon tadilatta) bi şey olmaz pazuda 1 cm düşüş yaşadım ama 3 kilo aldım ama aşırı yediğim için
nse arada şınav mekik koltukta arka kol varsa duambel pazu çalış her türlü yeter 2 ay snrada daha güzel istekli bi şekilde devam edersin kimseyide takma bak dalgana kolay gelsin
stonebabybody eleştiriye açık ol lütfen umurun yazdıklarını okudum olumsuz yönde eleştiri yapıyor diye herşeye karışıyo anlamına gelmez resım ekleme kurallarını okursanız resımlere gelen eleştirilere saygı duymanız gerektiğini görüceksiniz kötü olan eleştirilere sen ne karışıyosun gibilerinden tavırlarla yaklaşmanız kurallarda yazmıyor.saten şikayer ettim umur35 i ya herseye karısıyor..
stonebabybody eleştiriye açık ol lütfen umurun yazdıklarını okudum olumsuz yönde eleştiri yapıyor diye herşeye karışıyo anlamına gelmez resım ekleme kurallarını okursanız resımlere gelen eleştirilere saygı duymanız gerektiğini görüceksiniz kötü olan eleştirilere sen ne karışıyosun gibilerinden tavırlarla yaklaşmanız kurallarda yazmıyor.
ayrıca uzun zamandır forumda yoktun yenı resımlerini ilerde beklıyoruz bu arada.
not:ara vermişsin şuanki üzüntünü tahmın edebılıyorum fazla kafana takma derim fazla bir düşüş yaşamassın zaten.