7 AYLIK DEĞİŞİM

180 boy 72 kilo da suplement bile kullanmayan arkadaşım var 1 yıllık sporcudur kendisi 42 cm kolu var :)
Boy kilo her zaman ölçüler hakkında tahmin yapmaya yeterli olmaz . Genetik denen bir şey var..

YORUMLAR İÇİN ÇOK SAOLUN İYİ MOTİVASTON OLDU KULLANDIĞIM ÜRÜNLER
isofusion
gain bolic 6000
syntha 6
beef amino
no xplode 2.0

ÇOK BİŞEY KULLANMADIM BESLENMEME DİKKAT ETTİM SADECE

ya gidip adama itiraz et steroid kullanmışsın demişsin. gülüdrdün doğrusu arkaşın gelişşimi güzel fakakt bu sürede steroidsiz yapılabilecek bi galişim kendin yapamamışsan insanlara suç atma lütfen

Abi bence her şeye steroid demeyin bu sporun önemli bir kısmıda genetik şunu kabul edin birinin 5 ayda yaptığı işi başka biri 2 ayda yapabilir.

Söyle gösteriym arkadaşlar kolu Instagram

Kusura bakmayın bulamadım fotoğrafı böyle paylaşmak zorundayım[DOUBLEPOST=1396136909][/DOUBLEPOST]Steroid hakkında konuşmak gerekirse, kullanmadım ama şunu söyleyim sizde biliyosunuz steroid sizi oturduğunuz yerden kaslandırmaz daha çok yürek daha çok emek gerekir kür yapmayan arkadaşların kür yapan arkadaşları bi nevi hileci hazırcı olarak görmesine karşıyım.

Kol çok ilginç...Bizim salonda 2-3 senedir çalışan adamların kolu anca 42-43.Tabi su ve yağ yok onların kolunda öylede bir durum var.
Ölçüye takılı kalmamak lazım.

Masallah kardesim.. Spora baslamadan oncede saten vucudun fitmis baskalarina gore 1-0 ondesin saten :) bi sorum olucakti. Mide icin antrenmanin nasil ve kacgun uyguluyorsun ? Birede no xplode creatin mevcut hem no xplode kullanip hemde nasil sixbackler belirgin merak ettim dogrusu,su fln tutmadimi sende :)

Kol çok ilginç...Bizim salonda 2-3 senedir çalışan adamların kolu anca 42-43.Tabi su ve yağ yok onların kolunda öylede bir durum var.
Ölçüye takılı kalmamak lazım.
Hocam boy kısa olunca kolda kısa oluyor haliyle doldurmasıda kolay, canı yürekten tebrik ediyorum arkadaşı..

Masallah kardesim.. Spora baslamadan oncede saten vucudun fitmis baskalarina gore 1-0 ondesin saten :) bi sorum olucakti. Mide icin antrenmanin nasil ve kacgun uyguluyorsun ? Birede no xplode creatin mevcut hem no xplode kullanip hemde nasil sixbackler belirgin merak ettim dogrusu,su fln tutmadimi sende :)

şöyle bi gerçek var ben hiç mide idmanı yapmıyorum :) abdominallerin büyüklüğündende anlıyabilirsiniz zaten :D sadece diyetimin dışına çıkmıyorum yeterli oluyo :)

kol fotodada iyi duruyor arkadaş doğru demiş kısa kolu kısa zamanda doldurmak daha kolay 7 ayda 41 zor yoksa keşke benimde kısa olaydı kolum ya:)

70 kiloya 41 olmaz diyorsunuz
Mahmut ırmak 80kilo 52 cm kol
Alexey lesukov 104 kilo 54 cm kol
tabi diger bolgelerde buyuk farklar var o ayrı

dostum yeni resimlerin var mı görmek isteriz 7 ayda örnek bir gelişim sergilemiş sin 7 ay boyunca nelere dikkat ettin özellikle kol için hangi programları uyguladın ?

Back
Yukarı