ilk 2 ayda cok gelisim sagladım aslında kollarımı acamayacak kadar acı yasadim.buda gelismenin bir sebebi oldu.fakat daha sonra pek önem veremedim spora.yani gidip o programı uygulayıp eve geldim böyle bir yanlisi yaptim.programım ağır oalbilir ama bana uygun geliyor.salondaki diğer kisilere bakıyorum 3 -4 aydır gelmis olmalarına rağmen benchte 40 kg basanlar oluyor.ilk aylarımı çok düzensiz geçirdim malesef hiç beslenme ve dinlenmeye önem vermedim.kendimi toparlama sürecindeyim nizami yapıp , zorlada olsa protein icin iyi beslenicem dinlenmeyede önem vericem tabi okul oldugu icin bazı seyler ister istemez aksıyor.Yazın kendimi toparlayabilirim.Salondaki hocada ilgisiz olunca sonuclar böyle oluyor 4 aydır yaptığım hareketi meğersem yanlis yapıyormusum..
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:37 ----------
Yas farkının etkisi olabilirmi?ben 16 yasındayımda.ilk aydaki programlarım genelde makina ileydi.8 aydır gitmeme rağmen daha benchte 20kglık barda (olimpik sanırım)anca 10-10 takabiliyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:37 ----------
8. ayım bitmek üzere..
doğru düzgün bir fotoğrafım yok ama 8 aylık bir vücut görmek istediğin için ekliyorum. Fotoğraflar ekte..
Yas farkının etkisi olabilirmi?ben 16 yasındayımda.ilk aydaki programlarım genelde makina ileydi.8 aydır gitmeme rağmen daha benchte 20kglık barda (olimpik sanırım)anca 10-10 takabiliyorum.