8. ayıma giricem ama yeterli gelisemedim..-resmli-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skllmyh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu antrreman programı çok az bilesik hareket ve cok fazla izole hareket içeriyor.

Bu antreman programı yerine daha fazla bilesik hareket içeren calismalari kullanmalisin.

Bilesik calismalar aynı anda cok daha fazla kas grubunu calıstırmamızı sağlar ve ayrıca cok daha fazla enerji yakmamızı sağlar. Buna bağlı olarak hormonların salınımını tetiklemektedir.

izole hareketler ise belirli bir bölgeyi calıstırmamızı sağlar ve biraz ileri seviye yarışmacılar için gerekli olan hareketlerdir.

Bu tarz hareketler kas gelisim süreci içerisinden ziyade, definasyon zamanlarında yapılmalıdır.

Kas gelisiminde Programımızın temelini olusturan hareketler zinciri bilesik hareketler ve özellikle ayakta yapılan hareketler olmali.

Özellikle aşağidaki hareketler program temelini olusturmali.

FullSquat Deadlift Benchpress-Dips Barfiks-Latpulldown Neck press

Bu calismalar cok mesafe katetmenizi sağlayacaktir.

8 ay için kötü bana göre bb için ilk aylar önemli basabildigi kadar kilo basabiliyorsn sonra yavaş yavaş azalıyor kaslar spora alıştığından kasları şaşırtmak gerekiyor hep ve yeni antrenman sistemi istiyor 8 ay düzenli çalışamamışsın bence yada bilinçsiz olarak yapmışsın bence moralini bozma sağlık olsun bidahakine düzenli çalışırsın buda senin için deneyim olur :)

Bu antrreman programı çok az bilesik hareket ve cok fazla izole hareket içeriyor.

Bu antreman programı yerine daha fazla bilesik hareket içeren calismalari kullanmalisin.

Bilesik calismalar aynı anda cok daha fazla kas grubunu calıstırmamızı sağlar ve ayrıca cok daha fazla enerji yakmamızı sağlar. Buna bağlı olarak hormonların salınımını tetiklemektedir.

izole hareketler ise belirli bir bölgeyi calıstırmamızı sağlar ve biraz ileri seviye yarışmacılar için gerekli olan hareketlerdir.

Bu tarz hareketler kas gelisim süreci içerisinden ziyade, definasyon zamanlarında yapılmalıdır.

Kas gelisiminde Programımızın temelini olusturan hareketler zinciri bilesik hareketler ve özellikle ayakta yapılan hareketler olmali.

Özellikle aşağidaki hareketler program temelini olusturmali.

FullSquat Deadlift Benchpress-Dips Barfiks-Latpulldown Neck press

Bu calismalar cok mesafe katetmenizi sağlayacaktir.

fullsquat normal bildigimiz squat mı? eger öyleyse zaten programımda mevcut.
barfix yerine latpulldown tercih ediyorum suanda basabildigim kg 50.piramit yaparsam eğer 60 olabiliyor.diğer hareketleri yapmadım.
dips'i evde yapıyorum sehpada.

ve programımdan 1-2 hareket çıkardım.
-Decline ChestPress(ters egik sehpada press)
- Dumbell Overhead
- Barla ayakta önkol
-One arm dumbellrows.

3.ay programımı kullanmaya karar verdim kendimi toparlamama yardımcı olurmu bu program? çok ağır hareketlerde yok açıkçası

1.Gün Göğüs Arkakol

Bench Press
Incline Bench Press
Incline Dumbell Press
Dumbell fly
Pullover
Pushdown Triceps
Oturarak Dumbella arkakol

2.Gün Omuz Pazu

Military press Arka 4x8
Military Press ön 4x8
Lateral rise