Cumali koçovalı
Üye
8 ayın hepsini full gitmedim tabiki gidemediğim aksatığım günler oldu supplement kullanmadım şuan başlamayı düşünüyorum kilom 58 ortadaki beyaz sapkalı benim suanki kilom ise 75
Eklentiler
Son düzenleme:
Şimdilik bu hocam ilerleyen zamanlardafarklı açılardan fotoğraf varsa onları da yükle belki daha iyi yorumlayabiliri.z
sırttan yaza hazır gözüküyorsun ama... neyse zorlamayalımŞimdilik bu hocam ilerleyen zamanlarda![]()
Buyrun hocamfarklı açılardan fotoğraf varsa onları da yükle belki daha iyi yorumlayabiliri.z
Sağol abi yorumun için gercekler bunlar[DOUBLEPOST=1560552934][/DOUBLEPOST]İlaçlı değildir , yaşı genç testesteron zirvede zaten, aynı salonda çalışıyoruz arkadaşı bi kaç kez gördüm, macfitin ışıklandırma sistemi çok iyi ışık ve açıya aldanıp ilaç demek saçma Olur, ilaçlı olsa karın filanda gelişirdi sadece kol omuz iri durmazdı bence
Natural olmasa emin ol o formun 4 katı karsinda olurdu kisin kullanmayi dusunuyorum suanlik dogalim[DOUBLEPOST=1560553127][/DOUBLEPOST]Natural olduğunu sanmıyorum ben. Omuz kasları diğerlerine göre anormal büyümüş.
Fotograf atarsan daha iyi yorum yapabilirim yardimci olabilirimula yavri 180 boyunda 80 kg olan birisiyim lakin kol ve bacak çörçöpmatik pozisyonunda alttan içlik üsttem uzun kol giyiyiorum 52 kg dan 82 kadar çıktım ama hala kol ve abcak çöp ne yapavcağım bilemiyorum bir taktık plase
Antreman programinj gözden geçir çok.iyi programlar var internette olsun bacakları asla imha etme eger zayifsan karbonhidrat agirlik beslen protein de ala ama öncelik karbo olsunforograf atma durumum pek yok işte bildiğin ince kol ve bacak bu işe bir çözüm üretmek gerek
EvetKardeşim point macfit mi orası