8 ay ve özgüven

Kadınların anlamadığı şey salona gelirlerse 1-2 ay sonra herkül gibi çıkacaklarını sanmaları erkekler bile 1-2 ayda herkül olamıyorken :) Tebrik ederim değişim çok iyi

Öncelikle tebrik ederim çok başarılı. Idman ve beslenme programınız nasıldı acaba paylaşabilirmisiniz yağ oranınız neydi.? şuan ne? ... vb?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tebrık ederım kardesım, harıka, harkulade, muthıs.. güzelliğini ortaya cıkarmıssın.. böyle devam et.

tebrik ederim güzel değişim..instagramdan albümüne baktım inanmış insan en tehlikeli insandır sözünü doğrulamışsın..şişman hallerden bisikletli salata domatesli diyet yapan bir insan hemde bayan..tekrardan tebrikler..

Seni tüm samimiyetimle tebrik ediyorum. Müthiş bir azim. Şuan bende gerçek fotoğrafım yok ama sizin yardımlarınızla azim yapıp, istediğim görünüşe gelip boy boy fotoğraflarımı koymak istiyorum.

Tebrik edip bu başarının devamını diliyorum. Özellikle spora bu kadar uzak olan milletin içinden hele de bayanları böyle görmek sevindirici keşke millet olarak daha fazla spora yönelebilsek bilinçlensek , bu şekilde çok şeyin düzeleceğine inanıyorum ben, şu an önceki ve sonraki hallerindeki zihin yapısı düşüncelerin ne kadar farklı oldugunu hissedebiliyorum keşke insanlara bunu gösterebilsek :)

öncelikle tebrikler. ama bunu görünce cinsiyetime küfrediyorum. kızlar genellikle omuz kol ön bacak ve sırt gibi bölgelere yağ depolamıyorlar. doğal olarak zayıfladıklarında daha şekilli bi vücut oluyor erkeklerde maalesef öyle değil.

Başarılı

Back
Yukarı