Bu sporu 7 8 aydir yapiyorum kimse bana adam akilli yardim etmedi yardimci olmadi bu haram para yiyen salondaki hocalara hakkimi helal etmiyorum para aliorsunuz yardim etmiorsunuz ve hem yardim etmiorsunuz salondaki zengin adamlara milletin gozune sokturur gibi para karsiligi ozel training lik yaptiriorsunuz. Bana ALLAH Rızası için adam akıllı ozel program vericek varmı. Yahu 8 aydır yok yok olmuyor 18 yasindayim hayatimda hicbirseye spora sebaat ettigim kadar hicbieseye sebaat etmedim. Yahu bu bazi hocalar spor salonunda oturup para kazanmayi neden seviyor gelene gecene hep aynı şu program veriliyor. Gogus arka kol Sırt on kol Omuz Bacak Bu pazartesi sali diye boyle gunluk program bu Hareketli dogru mu yapioz onuda bilmiorum internette arastira arastira olmuyor herkez bi agizdan baska bisey diyor anlamadim gitti Bana yardimci olun lutfen
Geçen bi tane iri yari adam geldi deneme hareketi agir bir hareket almisim ilk defa yapicam rastgele kilo aldim agir adam diyoki kendinimi hep agir kilo aliyon diyor ben h sistemli duzenli kilo alir arttiririm. Ben kendime program yaptim Gun gogus arka kolGun sirt onkolGun omuz arka kol karinGun bacak onkolBana o kasli adam dediki oyle olmaz dedi omuz gunu kol girilmez gibi seyler dedi Benim maddi dururmum kotu kendi capimda biseyler yapiorum ama kendimi gelistirecek kadar beslenmemi yapmaya calisiorum Yapiyorum simdi ise şöyle degistirmeyi dusunuyorum Gun gogus arka kolGun sirt onkolGub omuz arka kolGun bacak onkolGun off veya kardioGun FULL BODYGun offUygun olurmu hem kilo verir hem gelisirmiyim ?
Geçen bi tane iri yari adam geldi deneme hareketi agir bir hareket almisim ilk defa yapicam rastgele kilo aldim agir adam diyoki kendinimi hep agir kilo aliyon diyor ben h sistemli duzenli kilo alir arttiririm. Ben kendime program yaptim Gun gogus arka kolGun sirt onkolGun omuz arka kol karinGun bacak onkolBana o kasli adam dediki oyle olmaz dedi omuz gunu kol girilmez gibi seyler dedi Benim maddi dururmum kotu kendi capimda biseyler yapiorum ama kendimi gelistirecek kadar beslenmemi yapmaya calisiorum Yapiyorum simdi ise şöyle degistirmeyi dusunuyorum Gun gogus arka kolGun sirt onkolGub omuz arka kolGun bacak onkolGun off veya kardioGun FULL BODYGun offUygun olurmu hem kilo verir hem gelisirmiyim ?