• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8 aylık aralıklı salon çalışması

gencVGci

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.
17 yaşındayım, 173 boyunda ve 67 kiloyum.

Geçtiğimiz senenin aralık ayında başladım spor salonunda çalışmaya. Önceden 5 kg lık dambıllarla kendi çapımda antrenman yapıyordum fakat beslenme dinlenme falan hiç dikkat etmiyordum. 4 ay kadar okulumla aynı sokakta olan spor salonunda çalıştım ve ardından evdeki ekipmanlarım arasına yeni eklediğim barfiks demiri, 10kg lık dambıllar ve bir koşu bandıyla devam ettim. Koşu bandının yandaki tutma yerlerinde çok verimli dips alıyordum. herneyse 1 ay kadar evde kendim çalıştım. Ardından ramazandan önceki 1 ay baska bir salonda çalıştım ve ramazan boyunca ara verdim antrenmanlara. Biter bitmez tekrar evde antrenmanlara başladım ve vücudumu toparladım. Fakat artık yeterli olduğunu düşünüyorum. Üniversite sınavlarına hazırlık için daha fazla vakit ayırmam gerekiyor ve bunun için artık vücut geliştirmek değil de sadece formda kalmak istiyorum.
Vücut yapım itibariyle yağlarım bacak bölgemde daha fazla toplandığından bacaklarım şekilsiz o yüzden fotoğrafını koymak istemedim fakat 54 cm ölçü almıştı en son gittiğim salondaki antrenör.

cvms1.jpg

cvmtf.jpg

cvmuv.jpg

cvmwz.jpg

cvmyh.jpg

NOT:bu fotoğrafları sadece karın ve bacak bölgem sıcakken çekildim.

cvmqh.jpg

Olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorum :)

Bence 8 aylık çok güzel bir gelişim karın bölgesi süper gelişmiş. omuzlarda çok iyi göğüste sanki hacim eksikliği var biraz daha biceps - triceps çalışma ile çok daha iyi olur vücudun 8 ayın hakkını vermişsin..

Bence 8 aylık çok güzel bir gelişim karın bölgesi süper gelişmiş. omuzlarda çok iyi göğüste sanki hacim eksikliği var biraz daha biceps - triceps çalışma ile çok daha iyi olur vücudun 8 ayın hakkını vermişsin..

Fotoğraflarda triceps pozu vermedim o yüzden pek belli olmamış ama tricepslerim yeterince gelişmiş. Fakat dediğin gibi bicepslerimin gelişime ihtiyacı var. Genetik olarak gelişmemiş biceps yapısına sahibim zaten diğer kaslarıma göre çok daha cılızdı önceden.

Sol omuzumda sakatlık yaşadığım için yaklaşık 10 gündür doğru düzgün göğüs egzersizi yapamıyorum o yüzden formdan düştü göğüs kaslarım normalde bayağa hacimli ve yerinde. Hatta ramazandan önce 90 küsür kiloda 4 tekrar yapmıştım bench presste.

Fotoğraflarda triceps pozu vermedim o yüzden pek belli olmamış ama tricepslerim yeterince gelişmiş. Fakat dediğin gibi bicepslerimin gelişime ihtiyacı var. Genetik olarak gelişmemiş biceps yapısına sahibim zaten diğer kaslarıma göre çok daha cılızdı önceden.

Sol omuzumda sakatlık yaşadığım için yaklaşık 10 gündür doğru düzgün göğüs egzersizi yapamıyorum o yüzden formdan düştü göğüs kaslarım normalde bayağa hacimli ve yerinde. Hatta ramazandan önce 90 küsür kiloda 4 tekrar yapmıştım bench presste.

Her şey genetikte bitiyor sen genetiğine rağmen çok iyi vücut yapmışsın.

Omuz, biceps ve karın kasların vücudunda en öne çıkanlar bence :)
Göğüse biraz daha ağırlık verirsen vücudunla daha orantılı ve güzel bir uyuma girer.

bence hoş oşmuş tebrikler
çok hacim stemezsen böyle güzel

Güzel çalışma şekil iyi, gogus ve kola biraz daha agırlık verirsen harika olur.
Hacimlenmekte güzel olur, sanırım kilo alamayan bir vucut karakterin var. Bence hacimlenmeye çalış çünkü bu tip vucutlar cok cabuk yaglanmıyor.

Güzel çalışma şekil iyi, gogus ve kola biraz daha agırlık verirsen harika olur.
Hacimlenmekte güzel olur, sanırım kilo alamayan bir vucut karakterin var. Bence hacimlenmeye çalış çünkü bu tip vucutlar cok cabuk yaglanmıyor.

Teşekkür ederim :)
Fakat çok çabuk kilo alan bi vücut yapım var, endomorf vücut yapısına yakınım diyebilirim. Çok iyi ve düzenli beslendiğimden dolayı yağ oranım düşük.

Cok guzel gelişim gostermıssın tebrık ederım .
Dıger arkadasların dedıgı gıbı hersey genetık degıldır . Hakkını vermıssın sekız ayın .
Basarılar diliyorum .

Back
Yukarı