8 GyM Yağ Yakımı Günlüğü

dostum süper gidiyorsun:)[DOUBLEPOST=1484494556][/DOUBLEPOST]bana kalırsa kiloya değil yağ oranına ve yağ miktarına önem ver
Teşekkür ederim berkay7743;Senin de hızına yetişilmiyor.Neredeyse benim kiloma ulaşacaksın:)Yavaştan kıskanmaya başladım:)
Allah %8 yağ oranına düşmeyi hepimize nasip etsin:)

Teşekkür ederim berkay7743;Senin de hızına yetişilmiyor.Neredeyse benim kiloma ulaşacaksın:)Yavaştan kıskanmaya başladım:)
Allah %8 yağ oranına düşmeyi hepimize nasip etsin:)
hocam şu anda biopeptid fragment +clenbuterol + efedrin kullanıyorum 2 hafta içinde en geç bunlara testesteron +trenbolon + winstroll ekleyeceğim yağ yakımı dahada hızlanacak kısaca doğal değilim:):)

Dostum açlık krizleri sürekli devam ediyorsa bu çok az beslendiğindendir.Haftada bir gün 100 gram karbonhidrat fazla tüketerek bunun önüne geçebilirsin.Bu karb muz olabilir veya pek tavsiye etmem fakat günlük kalorini kontrol ederek Pizza vs yiyerek hem karb yüklersin hem motivasyon sağlarsın,başarılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum açlık krizleri sürekli devam ediyorsa bu çok az beslendiğindendir.Haftada bir gün 100 gram karbonhidrat fazla tüketerek bunun önüne geçebilirsin.Bu karb muz olabilir veya pek tavsiye etmem fakat günlük kalorini kontrol ederek Pizza vs yiyerek hem karb yüklersin hem motivasyon sağlarsın,başarılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söylediklerini dikkate alacağım kardeşim.Teşekkür ederim.

KİLO:117.8
berkay7743 kadar hızlı olmasa da elimizden geldiğince kilo kaybetmeye çalışıyoruz:)
Açık bir şekilde belirtmek isterim ki,tartıda kilonun eksildiğini görmek,dünyanın en güzel yemeğinden bile daha zevkli bir şey.

KİLO:117.8
berkay7743 kadar hızlı olmasa da elimizden geldiğince kilo kaybetmeye çalışıyoruz:)
Açık bir şekilde belirtmek isterim ki,tartıda kilonun eksildiğini görmek,dünyanın en güzel yemeğinden bile daha zevkli bir şey.
Aynen en güzel duygusu. Tartıdan çıkarken bende bi yürüyüş var. İnanamazsın :)

Bugün 1 Ocak 2017
Yeni yılın ilk saatleri.Bu yıl kilolarımdan kurtulma yılı olsun.Dar gömleklere sığma yılı olsun.
Öz güvenimin geri geldiği bir yıl olsun.Annemin artık benim yüzümden ağlamadığı bir yıl olsun.
Bir kızı sevdiğim,o kızın da beni sevdiği bir yıl olsun.Artık yalnız olmak istemiyorum,yalnızlığımın bittiği bir yıl olsun.
Tüm bodyforumtr takipçilerinin yeni yılı kutlu olsun.MUTLU YILLAR...

Bütün hislerime tercüman oldun abi helal olsun jdjdjdndn

KİLO:116.5
Spor Arkadaşlığı!
Arkadaşımla (kuzen) beraber spor yapıyorum artık.Arkadaşla birlikte spor yapmanın güzelliğini yeni keşfettim.
1) Sorumluluk:Sakın gelmemezlik yapma,bekliyorum!
2) Motivasyon:Aslansın,kaplansın;yaparsın.
3) Ekip ruhu:Yine çok sportiğiz.
4) Yardımlaşma:Bir elin nesi,iki elin sporu!
5) Kaçamak:Çikolata mı?Pizza mı?
6) Eğlence:Çok eğlenceli,gelsene!
7) Öğretici:O öyle değil!
8) Yeni Keşifler:Yoga mı öğrensek yav?
9) Rekabet:En çok ben zayıflayacağım!
10) Romantizm:Aşkitomla spor keyfisi! (Eğer sevgiliyle spor yapılıyorsa)

Bugün Doğum Günüm
26 yaşına girdim.Eskiden hemen büyümek isterdik.Şimdi ise büyüdüğümüz için üzülüyoruz.
İnşaALLAH yeni yaş yılımda hedeflerime ulaşmış ve hep sizlerle beraber olurum.
Yeni yaşımı kutlayacak olanlara şimdiden TEŞEKKÜR ederim.
Dostlarım,hepiniz değerlisiniz.
UNUTMAYIN...

KİLO:116.5
Spor Arkadaşlığı!
Arkadaşımla (kuzen) beraber spor yapıyorum artık.Arkadaşla birlikte spor yapmanın güzelliğini yeni keşfettim.
1) Sorumluluk:Sakın gelmemezlik yapma,bekliyorum!
2) Motivasyon:Aslansın,kaplansın;yaparsın.
3) Ekip ruhu:Yine çok sportiğiz.
4) Yardımlaşma:Bir elin nesi,iki elin sporu!
5) Kaçamak:Çikolata mı?Pizza mı?
6) Eğlence:Çok eğlenceli,gelsene!
7) Öğretici:O öyle değil!
8) Yeni Keşifler:Yoga mı öğrensek yav?
9) Rekabet:En çok ben zayıflayacağım!
10) Romantizm:Aşkitomla spor keyfisi! (Eğer sevgiliyle spor yapılıyorsa)

10.madde çok güzel:)senin gerçek oldu mu 10.madde:)

1.öğünüm genellikle şu şekilde;
IMG_2638.JPG

Guzel gidiyorsun. Tebrik ederim. Yatarken ve sabah kalktiginda elma sirkesi icmen isini kolaylastirir.

Guzel gidiyorsun. Tebrik ederim. Yatarken ve sabah kalktiginda elma sirkesi icmen isini kolaylastirir.
Teşekkür ederim.123 kiloya kadar çıkmıştım.İlk 10 kilomu vermeye çok az kaldı.
Ne kadar çok kafaya takarsan o kadar zor oluyor.Zaman geçmiyor resmen.
Artık zamana bırakmaya çalışıyorum.
Sirke konusuna gelecek olursak,100 kilonun altına düştükten sonra kullanmayı düşünüyorum.
AYRICA SENİ SEVEREK TAKİP EDİYORUM. :)

Erkek kardeşimin karısı hamileydi.Bugün cinsiyetini öğrenmeye gittiler.Yeğenim ERKEK olacak :)
İçimi çok garip bir mutluluk kapladı.Bunu yaşamayan bilemez ve anlayamaz.
Amca baba yarısıdır derlerdi de inanmazdım.Hele bir de ERKEK olunca çok garip oluyor insan.
Allah'ın izniyle doğduktan sonra,bana ilk bakışında yağlı bir şişko görmemesi için elimden geleni yapacağım.
Bu beni aslında daha çok motive etti.
Bu güzel haberi sizinle paylaşmamın sebebi ise tamamen sizi ailem gibi görmem.
BAŞARILAR...

Erkek kardeşimin karısı hamileydi.Bugün cinsiyetini öğrenmeye gittiler.Yeğenim ERKEK olacak :)
İçimi çok garip bir mutluluk kapladı.Bunu yaşamayan bilemez ve anlayamaz.
Amca baba yarısıdır derlerdi de inanmazdım.Hele bir de ERKEK olunca çok garip oluyor insan.
Allah'ın izniyle doğduktan sonra,bana ilk bakışında yağlı bir şişko görmemesi için elimden geleni yapacağım.
Bu beni aslında daha çok motive etti.
Bu güzel haberi sizinle paylaşmamın sebebi ise tamamen sizi ailem gibi görmem.
BAŞARILAR...
Tebrikler :)

KİLO:113.8
10 kiloyu tamamlamaya 800 gram kaldı.Yavaş ilerliyorum;fakat bunun hiçbir üzüntüsü yok.
Durmadan devam ettiğin sürece,ne kadar yavaş gittiğinin hiçbir önemi yok.

KİLO:113.8
10 kiloyu tamamlamaya 800 gram kaldı.Yavaş ilerliyorum;fakat bunun hiçbir üzüntüsü yok.
Durmadan devam ettiğin sürece,ne kadar yavaş gittiğinin hiçbir önemi yok.
aynen katılıyorum abisi, bu iş süreç işi, sabır işi, acele etmeden sağlıkla inşallah istediğin kiloya gelirsin.

Back
Yukarı