Selam,
Yeni yıla supplement kürüyle gireceğim
Kafamda oluşturduğum kür ile ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyorum..
Whey Protein
Amino
Creatine
L-carnitine
Tribestan
ZMA
Arginine
CLA
Multi-Vitamin
(Tribestan kullanımına 2.hafta başlayacak, diğerlerine ilk hafta başlanacak)
( L-carnitine,tribestan ve arginine hariç diğer ürünler Optimum Nutrition. )
Dikkat edeceğim hususlar :
1- Günde 4-5 lt su içilecek
2- Min 4 öğün yemek yenecek
3- Günlük protein tüketimi 150-200 gr arası olacak.
4- Kürün bitimine doğru, pro-liver tarzı bir ürünle karaciğer desteklenecek.
5- Amino hapları sadece idman öncesi ve sonrası kullanılacak (8-10 gr önce, 8-10 gr sonra)
6- Noxplode,plasmajet gibi NO-pumperlar ile HMB,Beta-Alanine gibi yan ürünler 2. ve 3.küre saklanacak.
7- ilk 2 hafta içinde, haftada 3 gün workout yapılacak. Bu sayı 3. haftadan itibaren 4'e çıkarılacak.
Sormak istediğim noktalar :
1- Kullanacağım supplement'lerden birbirinin etkisini nötralize edecek ürünler var mı?
2- Gözümden kaçan ve listeme eklememin bana büyük fayda sağlayacağı bir ürün var mı ( NO, hmb, beta-alanine dışında)
3- Gideceğim spor kompleksinde yüzme havuzu da mevcut. Haftada 1-2 kere ağırlık idmanı sonrası yüzmenin kas hacmi gelişimine ve tonusuna olumsuz etkisi olur mu (bu öğrenmek istediğim en önemli konu, zira herkes farklı birşey söylüyor)
4- Whey ve amino'dan geleceklerle de birlikte, günlük 6-7 gr arginine kullanımı yeterli midir ?
5- Whey ve amino kullanımından günlük 15 gr glutamine ve 10 gr bcaa almış olacağım. Bu miktarlar yeterli midir yoksa takviye yapmalı mıyım?
Yardım ve görüşleriniz için teşekkürler..
Yeni yıla supplement kürüyle gireceğim

Kafamda oluşturduğum kür ile ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyorum..
Whey Protein
Amino
Creatine
L-carnitine
Tribestan
ZMA
Arginine
CLA
Multi-Vitamin
(Tribestan kullanımına 2.hafta başlayacak, diğerlerine ilk hafta başlanacak)
( L-carnitine,tribestan ve arginine hariç diğer ürünler Optimum Nutrition. )
Dikkat edeceğim hususlar :
1- Günde 4-5 lt su içilecek
2- Min 4 öğün yemek yenecek
3- Günlük protein tüketimi 150-200 gr arası olacak.
4- Kürün bitimine doğru, pro-liver tarzı bir ürünle karaciğer desteklenecek.
5- Amino hapları sadece idman öncesi ve sonrası kullanılacak (8-10 gr önce, 8-10 gr sonra)
6- Noxplode,plasmajet gibi NO-pumperlar ile HMB,Beta-Alanine gibi yan ürünler 2. ve 3.küre saklanacak.
7- ilk 2 hafta içinde, haftada 3 gün workout yapılacak. Bu sayı 3. haftadan itibaren 4'e çıkarılacak.
Sormak istediğim noktalar :
1- Kullanacağım supplement'lerden birbirinin etkisini nötralize edecek ürünler var mı?
2- Gözümden kaçan ve listeme eklememin bana büyük fayda sağlayacağı bir ürün var mı ( NO, hmb, beta-alanine dışında)
3- Gideceğim spor kompleksinde yüzme havuzu da mevcut. Haftada 1-2 kere ağırlık idmanı sonrası yüzmenin kas hacmi gelişimine ve tonusuna olumsuz etkisi olur mu (bu öğrenmek istediğim en önemli konu, zira herkes farklı birşey söylüyor)
4- Whey ve amino'dan geleceklerle de birlikte, günlük 6-7 gr arginine kullanımı yeterli midir ?
5- Whey ve amino kullanımından günlük 15 gr glutamine ve 10 gr bcaa almış olacağım. Bu miktarlar yeterli midir yoksa takviye yapmalı mıyım?
Yardım ve görüşleriniz için teşekkürler..
Son düzenleme: