ParZ
Üye
Gaspari myofusion 2.3kg 100 tl iken başka whey düşünülmemeli.
Acaba nerede 100tl ? 150tl nin aşağısında görmedim, açıkcası gaspariyi 100tl ye bulsam şüphelenir almam

Gaspari myofusion 2.3kg 100 tl iken başka whey düşünülmemeli.
Böyle bir ürünü ben de göremedim açıkcası link atar mısın?Gaspari myofusion 2.3kg 100 tl iken başka whey düşünülmemeli.
Googledan hızlıal diye aratabilirsin. Yeni üye olanlara 20 tl çek veriyor sitede gaspari 120 tl. Çekle birlikte 100 tlye geliyor.
@Parz, kusura bakma da para vermeye alışmışsın sanırım 100 tlde kar ediyorlarsa 150 200 verip karını arttırmaya kazık yemeye devam.
Weider kalitesini eskiye göre kaybetti diye biliyorum ama ilk ay 160 liralık bir whey kullanırım sonra yavaş yavaş değiştiririm markaları ve gramajları
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:48 ----------
Yani iyi diyorsun değil mi bunu bir tavsiye olarak alıyorum.
Genrise ve Redis ürünlerini kullanıyorum. Ucuz. Protein tozuna çok para vereceğime o paraya preworkout alırım.
İçimden diyorumki 80 tl ye protein tozu alacagin yere , 80 tllik tavuk göğsü alip bir süre böyle gelişmeyi sürdürmelisin . Unutma bu işte beslenme ek besinlerden daha önemli ...
Beslenmem zaten iyi yoksa bu konuyu neden açayım?
Önceki mesajları okursan 80 tlyi aylık olarak alacağımı sonrada 160 tlye fiyatı çıkarttığımı söylemiştim,diğer konuda ise evet yeterince protein alıyorum ama artık günlük 20-25 gram daha fazla almam gerekiyo tok oluyorum ancak protein tozu kullanarak alabilirim.Beslenmen gayet iyiyse 80 Tl ya protein tozu yerine güzel bir amino alabilirsin zaten yeterince protein aliyorum diyorsun kendi agzinla neden illaki whey ?
artık ben protein tozuna öyle çok para verme taraftarı değilim. eğer sırf protein için düşünüyorsam.
sırf protein için düşüorsam genrise whey izolat alırım ki alıyorum hem daha uygun hemde 30 gramında 29 gr protein var.
2 kutu genrise whey aldım 74 lira + yanına da 50 liraya gaspari glutamine + 80 lirayada aminomax 8000 aldımtoplam masraf 204 tl ( çoğu kişi 200 liralara whey alıo )
Başka tavsiye yok mu?
Bende duydum genrise izlotaı ama pek bilgim yok.Bir kutu genrise whey izloat kaç gram yada küçük paketler halindeyse her paket kaç gram ve kaç paket var?