86'dan 74'e Hedef:68kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arada zaten bünyeyi şaşırtmak için istediğin şeyi yemek iyi gelir diye okumuştum. ayrıca herşeye dikkat edip bir gün bozunca düzeni herşey berbat olmaz merak etme arada istediğin şeyler varsa bunları yemek baklavaların cıkmasına engel değil o yüzden dert etme böyle şeyleri benim 8 packi olan arkadaşım var haftada bir istediklerini yiyor bundan dolayıda dert etmiyor aksine hem motivasyon icin hemde vücut icin iyi bile oldugunu soyledi

Ben de bunu duymuştum vucüdü şaşırtmak adına ama insan yiyince canı sıkılıyor. Neyse sıkmayayım :D Midem bulanmasa iyiydi ama :)

3-4 gündür sporu ve diyeti hafiflettim. Pazar gününe kadar böyle devam edeceğim. Pazar günü tekrar sağlam bir diyet ve sporla kaldığım yerden dinlenmiş olarak devam edeceğim

Pazartesi Günü başlayağım Supplement Kombinasyonu

Muscletech Nitro-Tech
Optimum Whey Gold Protein
Optimum Creatine
Sciviation Xtend
Opti-men
Usp Labs OxyElite Pro
American Pure Whey L-carnitine
Dekstroz
Solgar 1g C vitamini
Zinco 220
Magvital Magnezyum
Benexol B vitamin
Kalsiyum D3 Complex
Omega 3

Yeni antreman programım:

1. Gün: Göğüs - Biceps
2. Gün: Sırt - Kanat - Trapez - Karın
3. Gün: Omuz - Trapez
4. Gün: Bacak - Karın - Bilek

3 gündür uyguladığım program:

Sabah:
Oxyelite Pro
75g Yulaf ezmesi 200ml süt ve 25g Optimum Whey yada 100gr Sucuk 3 yumurta 150g peynir 20 tane zeytin
1 adet Optimen Multivitamin ve Omega 3
Öğlen:
Yemekhanede karbonhidratsız yemek :)
Spordan önce:
L-carnitine
Spor sırasında:
Scivation xtend ve C vitamini
Spordan sonra:
Muscletech Nitro-tech whey, 5g creatin, 15g dektsroz
Akşam yemeği:
200-250 g et duruma göre beyaz yada kırmızı
1 saat sonra falan 1g kalsiyum ve d3
Yatmadan önce:
Çinko-Magnezyum-B vitamini

30-40 dk yüksek tempo kardiyo yada hiit kardiyo yapıyorum hergün antremandan sonra

29.02.2012
Ağırlık: 70.5 Kg
Yağ oranı: %12.7
Yağ birikimi: 8.9 kg

Yağ oranım baya düştü. En son tartıldığımda 69.5 kg idim. Şimdi hem 1kg almışım hemde yağ oranım azalmış. Demekki doğru yolladayım

günlüğünü yakından takip ediyorum sormak istediğim 1 soru var.86 kiloykan bacak ve kalça bölgende yağlanma fazla mıydı fazlaysa 69 a düşünce bu yağlı kısımlarda sarkma vs olmadan sertleşti mi? bende snnle aynı beslenme düzenini uyguluyorum 2 haftadır.haftanın 3 günüde spor ypyrm.kardiyo + ağırlık şeklinde(spor 1.5 ay , beslenme 2 hafta).dikkat ettiğim husus var göbek çevrem sanki yumuşadı aynı şekilde bacak kısmıda o şekilde.Hani toplandı fakat elleyince çok yumuşak bir hal aldı.iyiye belirti mi bu acaba?

artık fotoğraf alsak :D bu kadar supplement ve idmanla çıkıcak sonucu merak ediyorum bende

Şu son 2 karın kası da çıksın o zaman ekleyeceğim a32
günlüğünü yakından takip ediyorum sormak istediğim 1 soru var.86 kiloykan bacak ve kalça bölgende yağlanma fazla mıydı fazlaysa 69 a düşünce bu yağlı kısımlarda sarkma vs olmadan sertleşti mi? bende snnle aynı beslenme düzenini uyguluyorum 2 haftadır.haftanın 3 günüde spor ypyrm.kardiyo + ağırlık şeklinde(spor 1.5 ay , beslenme 2 hafta).dikkat ettiğim husus var göbek çevrem sanki yumuşadı aynı şekilde bacak kısmıda o şekilde.Hani toplandı fakat elleyince çok yumuşak bir hal aldı.iyiye belirti mi bu acaba?

Bende hiç yumuşama olmadı aksine iyice sertleşti. Göbeğim falan şuan çok sert.
86 kilo iken kalçamda baya fazlalık vardı şimdi ise kesinlikle azaldı. 22-29 beden pantolunu rahat giyebiliyorum thums:

29.02.2012
Ağırlık: 70.5 Kg
Yağ oranı: %12.7
Yağ birikimi: 8.9 kg

Yağ oranım baya düştü. En son tartıldığımda 69.5 kg idim. Şimdi hem 1kg almışım hemde yağ oranım azalmış. Demekki doğru yolladayım

o kadar takviyelere yönelmişsinki uyarayım dedim sana, bunlar mucize değil ve sabırlı olmalısın

hem maddi hem psikolojik zarar görebilirsin çünkü..

salondaki bir arkadaşım bundan zarar gördü motivasyonu 0ladı.

birde bol bol su iç o karaciğer biraz sıvı alsın :D

o kadar takviyelere yönelmişsinki uyarayım dedim sana, bunlar mucize değil ve sabırlı olmalısın

hem maddi hem psikolojik zarar görebilirsin çünkü..

salondaki bir arkadaşım bundan zarar gördü motivasyonu 0ladı.

birde bol bol su iç o karaciğer biraz sıvı alsın :D

Mesajınızdan hiç bir şey anlamadım. Daha doğrusu mesajınızı neye göre yazıyorsunuz. Sizi bi türlü çözemedim bu konuda. Diğer yağ yakım günlüklerini okuyup buraya mı yazıyorsunuz?

Ben nerede ve ne zaman mucize aramışım? Ayrıca ne zaman sabırsız davranmışım? a32

Ben katettiğim yoldan gayet mutluyum. Psikolojim bozulacak kadar da zayıf değilimdir. dumbelllls

Merak etmeyin 4litreye yakın su içiyorum zaten günde.

bu mesajı yanlış anlayacağını tahmin ediyordum. benle alakalı.

bende senin gibi abanmıştım supplementlere. ama bunun fazlasıyla gereksiz olduğunu anladım.

yani biz süreci hızlandırmak için supplement kullanıyoruz ama kısa sürece sonuç alamayınca morali bozuluyor insanın. sende o sorun yoksa iyi.

başarılar

kısa zamanda ii sonuç alabilmek icin cok ii beslenmek ve cok ii idman yapmak gerek supplementler ozaman süreci hızlandırabilir yani sen şekeri ekmeği hamur işini kesemiosan antremanda yeterli kadar ağırlığın altına giremiosan ve iyi dinlenmiyosan aldığın supplementler bir işe yaramaz

Back
Yukarı