Fotograflar ne zaman geliyor ? Before/After olarak ?
aynen fotoları bekliyoruz artık![]()
Öncelikle Azminize Hayran Kaldım, İnsallah SixPack'ler Arasına Parmak Gırcek Kadar Belirginleşir
Küçük Bir Sorum Olucak; Bende 90 Kilodan 75'e Dustum 1.80 Boy'um Var.
Yağ Oranını Nasıl/Nerde Ölçtürebilirim ?
Teşekkür Ederim.
Hastanelerde ölçüyorlar ama ben gitmedim henüz. En sağlıklı ve düzgün olanı hastanelerdir. Spor hekimliğine gidebilirsiniz
Yada süper marketlerdeki büyük ağırlık ölçenlerde genelde yağ oranını da ölçüyor
2 bölge çalışıyorsun antrenmanın ne kadar sürüyor ? en az 45 dk desek , 45dk kardio da yaptığına göre kas kaybedersin böyle.
yada 2 bölgeyi tamamladıktan sonra bir müddet bekleyip sonramı başlıyorsun? yazın detaylı olmadığı için emin olmak istedim
Hastanelerde ücretli midir?
Bir de kolesterol mi ölçtürmek gerekiyor acaba?
Bu arada, fotoğraf konusunda ısrarcıyım. Bende de karın kası var ama yağdan gözükmüyorBen de kendimi avutuyorum dördü gözüküyor ikisi gözükmüyor diye.. Acaba aramızda çok fark var mı?
Bir de kişisel bir soru olacak ama, vgye aylık kaç para harcıyorsun? Ya da şöyle söyleyeyim; tüm supplementler ve salon, yiyecek içecek masrafları ne kadar tutuyor?
SSK'nız varsa para almazlar. Büyük ihtimalle aynıyızdır. Alttaki iki gözükmüyor benimde sadece bütün olarak gözüküyor
Hocam salon benim aylık 20 lira falan tutuyor.
Yiyecek nasıl desem ki zaten yurtta kalıyorum. Kendi yemeği kendim yapmak zorundayım yani aile ile yemeyince tamamen kendime ait oluyor. Oda 200-300 lirayı buluyor tüm öğünler
Supplementler 2-3-4-5 ay gittiği için hesaplamak zor. Ama 150 lira falanda ona gidiyor diyebiliriz sanırım thums:
Aslında bakılınca bu spor küllü cebe zarar ama sokakta göğsünü gere gere yürümek paha biçilmez bench_O
Salon nasıl 20 lira ya?Ben bile küçücük bir şehirde yaşamama rağmen 40 lira veriyorum
Üniversitenin salonu mu?
Ben 13 aylık sporcuyum hiç supplement kullanmadım. İleride kullanmayı düşünüyorum ama.
Yurt yemek vermiyor mu? Ben seneye yurtta kalmayı düşünüyorum. 3 öğün çok kaliteli yemekler veriyor bizim okulun yurdu. Ben lise okuyorum bu arada. Seneye mecbur sporu bırakıcam 1 yıllığına. 12. sınıf olacağım için. Sonraki yıl üniversitede, supplementlerle birlikte başlamayı düşünüyorum. Yurt ortamı tam Karataylık bir yer bence.
Bu spor zengin sporu zaten, o konuda katılıyorum sana
Aynı kilodayız ama senin bel 5-6 cm ince benden. Eminim senin packler daha net gözüküyordur. Benimki ışık altında 6 tane gözüküyor. Güneş ışığında çok az gözüküyor.![]()
iso 93 çok iyi seçim. yağ yakımında ant sonrası kullanılabilecek en iyi saf protein.
85 kuruş olmasını çok garip buldum çokmu düşünmüşler bu fiyatı. her girişte 1 tl versen, 15 krş para üstü beklemek kadar garip birşey olamaz herhalde![]()
İnternetten aldım 3ka da bulabilirsinSelam dostum bende fırsat buldukça yazılarını okumaktayım, acaba iso93 ü nereden aldın internet üzerinden mi? yardımcı olursan sevinirim
Bu bench press de iyice kendimi geliştiriyorum. 2 hafta önce 100kg'yu kaldıramazken bile bu hafta 6 tekrar yapabildim![]()
Dostum ağırlığı giderek artırıyor musun?
Çok ağırlık az tekrar mı yapıyorsun??
En önemlisi, o enerjiyi nereden buluyorsun? Antrenman öncesi yemek mi yiyorsun?
Ben 2 haftadır çok tekrar az ağırlık yapıyordum. Baya güç kaybettiğimi ve enerji sıkıntısı çektiğimi anladım.
Önümüzdeki hafta tekrar ağırlıkları artırıp az tekrara dönmeyi ve bunu her 2 haftada değiştirmeyi düşünüyorum. Ne dersin?