86'dan 74'e Hedef:68kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba RaJeV öncelikle başarılı bir diyet ve sıkı çalışmandan ötürü seni kutluyorum.
Benim birkaç sorum olucaktı boyum 184 kilom 64 yağ oranım %13.5 Nekadar çok protein ağırlıklı beslensemde gaspari myofusionuda supplement olarak kullansamda karbonhidratı kıstıgım dönemde kastan kayıplarım oldu.Ama elimde Gncden L-carnitine tablet 500mg var şu yağ oranımı kas kütlesini koruyarak veya çoğaltarak %10lara çekmek istiyorum.Carnitin'ninde kas kütlesini korudugunu biyerde okumustum.Cardiyo yapmıyorum ama bu ürünü ağırlık idmanından önce kullanmamı önerirmisin?

Öncelikle teşekkürler

Boyunuza göre ideal kilonuz 75 civarı olması lazım. 64 kiloda hala yağ oranınız %13.5 ise kas birikiminiz çok az demektir. Gaspari myfusion içerisinde bol karbo var onun yerine bir dahaki sefere iso sensation gibi izole whey almanızı tavsiye ederim. 500mg l-carnitine oldukça düşük. 2-3 tablet antremandan 45dk önce alın. Ayrıca kardiyoyu ihmal etmeyin yoksa çok zor inersiniz %10lara. ;)

Yarın bar tarifini denicem :) inşallah tutturabilirim kıvamını tatlı hastası biriyim.Tekrardan beslenmeyi tam rayına oturtalı 5-6. gün oldu ama deliriyorum karpuz , şeftali , dondurma vs. yememek için.Birde bişey sormak istiyorum.2 Dondurma kabındaki farklı renkte birine henüz toz mu eklememistin neden acaba?yoksa tarçından mı merak ettim :)

Yarın bar tarifini denicem :) inşallah tutturabilirim kıvamını tatlı hastası biriyim.Tekrardan beslenmeyi tam rayına oturtalı 5-6. gün oldu ama deliriyorum karpuz , şeftali , dondurma vs. yememek için.Birde bişey sormak istiyorum.2 Dondurma kabındaki farklı renkte birine henüz toz mu eklememistin neden acaba?yoksa tarçından mı merak ettim :)

Tozları ayrı ayrı ekledim. Oran farkı olmuştur :D

Şeftaliyi 1 tane rahatlıkla yiyebilirsin. :) Ben antreman çıkışlarında götürüyorum şeftali :)

karpuzu insanın yedikçe yiyesi geliyor heleki bu sıcak günler :) ondan uzak durmak daha iyi olaiblir

Öncelikle teşekkürler

Boyunuza göre ideal kilonuz 75 civarı olması lazım. 64 kiloda hala yağ oranınız %13.5 ise kas birikiminiz çok az demektir. Gaspari myfusion içerisinde bol karbo var onun yerine bir dahaki sefere iso sensation gibi izole whey almanızı tavsiye ederim. 500mg l-carnitine oldukça düşük. 2-3 tablet antremandan 45dk önce alın. Ayrıca kardiyoyu ihmal etmeyin yoksa çok zor inersiniz %10lara. ;)
Ya işte yağlanmak istemedigim için bulk tarzı bi beslenme yapmak istemiyorum genelde spora 6-7 gibi gittigim icin karbonhidratı spordan önce alıyorum ama spordan sonra akşam yemeginde almamayı düşünüyorum bide bu carnitine kullanıp kardiyo yapmanın hacim kazanmamı(yağ dışında) olumsuz etkilemiyeceğini düşünüyorsunuz öylemi?

Ya işte yağlanmak istemedigim için bulk tarzı bi beslenme yapmak istemiyorum genelde spora 6-7 gibi gittigim icin karbonhidratı spordan önce alıyorum ama spordan sonra akşam yemeginde almamayı düşünüyorum bide bu carnitine kullanıp kardiyo yapmanın hacim kazanmamı(yağ dışında) olumsuz etkilemiyeceğini düşünüyorsunuz öylemi?

Ben sürekli kardiyo yapıyorum öyle abartılı bi şekilde hacim kazandırmama durumu yok. Hatta şu an günde 2 kere kardiyo yapıyorum

Öncelikle seni tebrik ederek başlayayım gerçekten çok iyi bir sabrın ve azmin var günlüğünü okuduğum kadarıyla çoğu kişi suplementlere bel bağladığını söylüyor bu tamamen yanlış onlar sadece yardımcı olurlar bu işi başaran sadece ve sadece sensin ve tabi azmin :) Benim sormak istediğim bazı şeyler var kardiyoyu ağırlık antremanından sonra yapıyormuşsun bunu bende yapmak istedim ama hocam izin vermedi nedeni ise ağırlık antremanından hemen sonra ortaya bir protein açığı çıkıyor ve benim protein tozum yok bu nedenle antremandan önce kardiyo yapıyorum ama bir aylık süreçte senin gibi günde çift kardiyo (sabah+akşam) yapmayı düşünüyorum sonuçları buraya yazarım ve merak ettiğim konu kaslarında fazla bir büyüme oldu mu ağırlıktan sonra yaptığın kardiyo seni engelledi mi ?

Son olarak elimde gnc 500 mg tablet var yeni aldım kullanmaya başlayacağım bunu ağırlık antremanına başlamadan 30 dk önce mi yoksa ağırlık antremanına başlamadan 1 dk önce mi içmeliyim senin gibi ağırlıktan sonra kardiyo yapacağım ?

Öncelikle seni tebrik ederek başlayayım gerçekten çok iyi bir sabrın ve azmin var günlüğünü okuduğum kadarıyla çoğu kişi suplementlere bel bağladığını söylüyor bu tamamen yanlış onlar sadece yardımcı olurlar bu işi başaran sadece ve sadece sensin ve tabi azmin :) Benim sormak istediğim bazı şeyler var kardiyoyu ağırlık antremanından sonra yapıyormuşsun bunu bende yapmak istedim ama hocam izin vermedi nedeni ise ağırlık antremanından hemen sonra ortaya bir protein açığı çıkıyor ve benim protein tozum yok bu nedenle antremandan önce kardiyo yapıyorum ama bir aylık süreçte senin gibi günde çift kardiyo (sabah+akşam) yapmayı düşünüyorum sonuçları buraya yazarım ve merak ettiğim konu kaslarında fazla bir büyüme oldu mu ağırlıktan sonra yaptığın kardiyo seni engelledi mi ?

Son olarak elimde gnc 500 mg tablet var yeni aldım kullanmaya başlayacağım bunu ağırlık antremanına başlamadan 30 dk önce mi yoksa ağırlık antremanına başlamadan 1 dk önce mi içmeliyim senin gibi ağırlıktan sonra kardiyo yapacağım ?

Teşekkür ederim :)
Kardiyonun beni hiç bir zaman engellediğini düşünmüyorum. Sen ağırlık antremanından önce yaparsan kardiyoyu mesala diyelim ki 30 dk yapıyorsun ve kardiyoya kardiyo demen için şiddetli yapman gerekecek. Eee bu seferde ağırlık antrenmanına halin kalmayacak. Kardiyo yapalıcaksa ağırlık antrenmanından sonra yada ayrı bir zaman diliminde yapılmadı.
Ben öğümleri artırdığımdan beri kaslarımında ciddi bir artış oldu :)
Gncden aldığın ürün sanırım l-carnitine? Yazmamamışsın ama öyle farz ediyorum. Başlangıçta antrenmandan 30dk önce 2 tablet daha sonra 3 tablet şeklinde kullanırsan verim alırsın

Aldığım karar doğrusunda artık aldığım supplementleri ve kullanım şekillerini buraya yazmayacağım. Tabiki değişirse kullandıklarım bir mesajda bunu belirtirim. Şimdilik sadece beslenmeye yönelik bilgileri paylaşmak istiyorum.
Bugün:

Sabah kahvaltısı:
1 bardak yeşil çay
4 XL yumurta :D
100-150 beyaz peynir
Zeytin

Spordan önceki ara öğün:
20-40g arası ceviz
4 adet kayısı

Spordan sonraki ara öğün:
50-60g karışık kuruyemiş
1/3 muz
1 adet şeftali

İkindi-Akşam yemeği
150-170g dana kavurma
100g bulgur pilavı

Merhaba RaJeV öncelikle azmin ve başarından dolayı seni kutluyorum :)
Ve sonralıklada foruma yeni üyeyim ve pek birşey bildiğim söylenemez bi hatam olursa şimdiden affola :)
Başladığımda Boy :174 Kilo Kilo:75
Yaklaşık 3 aydır spor salonuna gidiyorum ilk 2 ay Kilomda hiçbir eksilme olmadı daha sonra L-carnitine aldim ve 3 haftada 5 kilo verdim. Beslenmemin düzgün olduğu söylenemez Çünki iyi bir aile ortamım yok neyse, sadece kolayı bıraktim her yemekten sonra maden suyu içtim ve meyve yemeye başladım sık ve disiplinli olmasada yemeğime dikkat etmeye çalıştım. Şimdi ise boy 174 kilo 70 hedefim 67 Ve sence ne yapabilirim bana bi önerin varmı ?

Merhaba RaJeV öncelikle azmin ve başarından dolayı seni kutluyorum :)
Ve sonralıklada foruma yeni üyeyim ve pek birşey bildiğim söylenemez bi hatam olursa şimdiden affola :)
Başladığımda Boy :174 Kilo Kilo:75
Yaklaşık 3 aydır spor salonuna gidiyorum ilk 2 ay Kilomda hiçbir eksilme olmadı daha sonra L-carnitine aldim ve 3 haftada 5 kilo verdim. Beslenmemin düzgün olduğu söylenemez Çünki iyi bir aile ortamım yok neyse, sadece kolayı bıraktim her yemekten sonra maden suyu içtim ve meyve yemeye başladım sık ve disiplinli olmasada yemeğime dikkat etmeye çalıştım. Şimdi ise boy 174 kilo 70 hedefim 67 Ve sence ne yapabilirim bana bi önerin varmı ?
Est. Yapacağınız en büyük şey karbonhidratı azaltmak olacaktır. Yemeklerde karbonhidratlı şeyler tüketmeyin. Şekeri hamur işini kesin. Maddi durumunuz varsa bol bol et yiyin. Tavuk alın kızartın. Ben yurtta kalan bi insanım. Her yemeğimi kendim yapıyorum. İnsan istedikten sonra gerisi bahane. Kaşar yiyin ton balığı tüketin. Lor peynir yiyin vs vs thums:

Cardiodan sonra karpuz gerçekten çokmu kötü ben arada yiyorumda :)

Karpuz gerçekten GI yüksek bir ürün o yüzden tüketeceksen en iyi zaman zaten kardiyodan sonra. İnsülin seviyeni ayarlamak için iyi. Ama geç saatte tüketme

şu senin öncesi sonrası six packini görsekte az motive olsak artık ?

Aldığım karar doğrusunda artık aldığım supplementleri ve kullanım şekillerini buraya yazmayacağım. Tabiki değişirse kullandıklarım bir mesajda bunu belirtirim. Şimdilik sadece beslenmeye yönelik bilgileri paylaşmak istiyorum.
Bugün:

Sabah kahvaltısı:
1 bardak yeşil çay
4 XL yumurta :D
100-150 beyaz peynir
Zeytin

Spordan önceki ara öğün:
20-40g arası ceviz
4 adet kayısı

Spordan sonraki ara öğün:
50-60g karışık kuruyemiş
1/3 muz
1 adet şeftali

İkindi-Akşam yemeği
150-170g dana kavurma
100g bulgur pilavı

Antrenmandan önce niye hiç kompleks karbo almıyorsunuz?

Dün off günümdü. Arkadaşların baskısı yüzünden hiç bir şey yapmadım ne spora gittim ne diyete sadık kaldım. Abarttım iyice. Ama kafam rahat uzun zamandır bunu yapmamıştım.
Şimdi aç karna dün ne yediysem eritmeye gidiyorum spora :D

Midem tamamen boşken bel ölçüm:

79 santime düşmüş arkadaşlar. 82 cm'di. Ama üstü yağla kaplı :D

Son düzenleme:
Selam yeni üyeyim ve spora başladım 190 boyum kilom 105 göğüsüm ve karın bölgem oldukça yağlı.rajev ve diğer arkadaşlara diyetimi yazıcam öneriniz olursa sevinirim yönlendirin beni çünkü çok iyi bilmiyorum bu işleri.
Öncelikle biraz önce hydroxycut hardcore elite siparişi verdim bunu kullanmayı düşünüyorum yanınada l carnitin alıcam en kısa zaman içinde.

sabahları 2 yumurta akı yeterince peynir sanırım yağlı (fazla değil) bir domates 2 salatalık sabah olduğu için 1 veya 2 dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay veya kahve ayrıca toplamda yarım demet etse maydonoz yeşil nane ve roka yiyorum.

haftada 5 gün spor salonuna gidicem 3 gün oldu başlayalı bir gün kardiyo ve karın kası çalışıyorum bir gün kardiyo ve tüm kas gruplarını çalışıyorum
spordan sonra ve öğle yemeğinden sonra 2 ara öğünüm birer dilim karpuz olarak var

öğleleyin yoğurt veya ayran yanında bol limonlu ve nar ekşili salata (salata bir gün light ton balıklı bir gün yağsız tavuk göğsü şeklinde oluyor)
akşam haşlanmış sebze yanına bol salata ve light yoğurt gibi besinler tüketiyorum.veya biraz baklagillerden ve bulgur pilavı .Bazende taze balık olarak düşünüyorum.

Sizce doğru yapıyormuyum teşekkürler

Selam yeni üyeyim ve spora başladım 190 boyum kilom 105 göğüsüm ve karın bölgem oldukça yağlı.rajev ve diğer arkadaşlara diyetimi yazıcam öneriniz olursa sevinirim yönlendirin beni çünkü çok iyi bilmiyorum bu işleri.
Öncelikle biraz önce hydroxycut hardcore elite siparişi verdim bunu kullanmayı düşünüyorum yanınada l carnitin alıcam en kısa zaman içinde.

sabahları 2 yumurta akı yeterince peynir sanırım yağlı (fazla değil) bir domates 2 salatalık sabah olduğu için 1 veya 2 dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay veya kahve ayrıca toplamda yarım demet etse maydonoz yeşil nane ve roka yiyorum.

haftada 5 gün spor salonuna gidicem 3 gün oldu başlayalı bir gün kardiyo ve karın kası çalışıyorum bir gün kardiyo ve tüm kas gruplarını çalışıyorum
spordan sonra ve öğle yemeğinden sonra 2 ara öğünüm birer dilim karpuz olarak var

öğleleyin yoğurt veya ayran yanında bol limonlu ve nar ekşili salata (salata bir gün light ton balıklı bir gün yağsız tavuk göğsü şeklinde oluyor)
akşam haşlanmış sebze yanına bol salata ve light yoğurt gibi besinler tüketiyorum.veya biraz baklagillerden ve bulgur pilavı .Bazende taze balık olarak düşünüyorum.

Sizce doğru yapıyormuyum teşekkürler

Başta karpuzu salla. Onun yerine şeftali kiraz yada kayısı tüket.
Protein neredeyse hiç almıyorsun böyle hızlı verirsin ama geri de çok hızlı bir şekilde fazla fazla alırsın

Başta karpuzu salla. Onun yerine şeftali kiraz yada kayısı tüket.
Protein neredeyse hiç almıyorsun böyle hızlı verirsin ama geri de çok hızlı bir şekilde fazla fazla alırsın

sabah 2 yumurta peynir öğleleyin aldığım protein yetmezmi ? biraz daha alalım o zaman.Ayrıca karpuz çok sulu olduğu için alıyordum hem tok tutuyo hemde karpuz olmadan yaşayamam heralde yazın :D ama etkisi daha fazla olucaksa diğer meyveleri denemekte fayda var.

Back
Yukarı