• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 Aya Yakındır Yapıyorum...Yaşım Daha Yeni 17 Oldu :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omer41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ABİLERİM deca ve testesterone kullandım kürden sonra ortalama 4-5 kilo aldım kilo kaybetmedim sorasında ve sadece sivilceyaptı okadar.KÜRDEN ÖNCEDE COK GÜZEL Bİ VUCUDUM WARDI.TOPLAM 25 İĞNE OLDUM.BEN İNANIYORUMKİ KÜRSÜZDE COK BASARILI OLURDUM BU VÜCUDU KÜRDEN COK AZMİME VE BESLENMEME BORCLUYUM.Kİ SUAN VÜCUDUM COK DAHA GÜZEL...KÜR SONUNDA PREGNLY OLDUM

omer41 dedi:
ABİLERİM deca ve testesterone kullandım kürden sonra ortalama 4-5 kilo aldım kilo kaybetmedim sorasında ve sadece sivilceyaptı okadar.KÜRDEN ÖNCEDE COK GÜZEL Bİ VUCUDUM WARDI.TOPLAM 25 İĞNE OLDUM.BEN İNANIYORUMKİ KÜRSÜZDE COK BASARILI OLURDUM BU VÜCUDU KÜRDEN COK AZMİME VE BESLENMEME BORCLUYUM.Kİ SUAN VÜCUDUM COK DAHA GÜZEL...KÜR SONUNDA PREGNLY OLDUM
İyiki mod değilim arkadaşım yoksa istemeden sana kızabilirdim çünkü 1 buyuk harfle yazma 2 bu konunun yeri burasımı bahsettiğin konuda resim varmı

Abi özür dilerim büyük harfle yazmaya alı$mı$ım..abi steroid bölümüne bi soru eklicem cevaplarsan sevinirim simdi yazıom

flexor suc onda degil bende cünkü o soruyu ona ben sormustum oda cevaplamis... özür dilerim yanlis yerde sorduysam. sanirim biraz fazla yüklenmisim arkadasa... kür yapmis bile olsa 9 ay bu sporda hic bir seydir. o yüzden sadece 9 ay calismis birisi icin iyi bir vücudu var. bu sporda gelisme zaten aylarla ölcülmez. yillarla ölcülür bildiginiz gibi. saygilar.

iyide abi sende kür yapıyorsun tamam doktor kontrol altında olsa bile vücuduna giriyor bu meret? nasıl oalcak bu?

110kg basıyosun göğüs, 17 yaşındasın bi yanlışlık olmasın kardeş sende doğaüstü bi yetenek var ya da ağırlıkları yanlış hesaplıyosun.ayrıca flexor süper kol yapmışsın abi resimlerini koysana scott steiner in kollarına benziyo kolların.

17 yaşında 110 kilo basıyon, valla helal olsun sen neymişsin be kardeş. Bizim salondaki babacan abiler o civarda seyrediyo, demekki bizimkiler kof adammış :S Haa bide kolların 38 miş, şuan ne durumdasın bilmiyorum ama fotoğraflarda 33-34 gibi duruyor...
Sana olağanüstü hayatında başarılar :badgrin:

o resim zaten 1 ay önceki haLim ayrıca resimde öle cıkmıs,kollarım kalınlığı 38 cm.. bilmem doğaüstümü bilmem bitanen basarken 110 kg resmimi yollayacam.teşekkürler...

110 kilo basarken fotografını koyucaktın ya gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.Çünkü bence de bu zor bir ihtimal hadi bakalım utandır bizi :D

ersinm dedi:
110 kilo basarken fotografını koyucaktın ya gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.Çünkü bence de bu zor bir ihtimal hadi bakalım utandır bizi :D
dostum neden olmasın ben kür mür yapmadan 100 girerken bu adam neden 110 giremesin şaşacak bişey yok insanların hefesini kırmayın şu dünyada olmayacak hiç birşey yokdur elin adamı 187 tonluk uçağu çekiyor da 17 yaşında bir türk genci 110 kilo göğüs girince tuhafına mı gidiyor....

Tamam beyler uzamasın, arkadaş fotoğrafını koyunca yorum yaparsınız, fotoğraf olmadan yapamazsın/yaparım demenin bir getirisi yok.

yahu fotografla anlaşılırmı o iş ben şu halimle 150 kiloylada fotograf çektiririm isterseniz...

Bu iş anca video ile anlaşılır...

video isteriz videooo :lol:

jeyjey dedi:
yahu fotografla anlaşılırmı o iş ben şu halimle 150 kiloylada fotograf çektiririm isterseniz...

Bu iş anca video ile anlaşılır...

video isteriz videooo :lol:

Tamam videoya çeker senimi kıracak :D

Back
Yukarı