Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
110kg yi hiç kaldırmamış gibi konuşuyosun bugün 100 bastım 110 a çıkacam gibi anlaşılıyo bu dediklerinomer41 dedi:GÖRÜRSÜNÜZ BUGUN 100 BASTIM..HAFTAYA İNŞALLAH KOYACAM...
yeni nesil gümbür gümbür geliyo demek sende 17 yaşındasın 100kg basıyosun :lol:BİGGER THAN DORİAN YATES dedi:selam. ben de 17 yaşındayım 6 aydır body yapıyorum ben 100 kilodan fazlasında 4 tekrardan fazla giremiyorum vallaha.acaba sen 110 ile kaç tekrar yapabiliyorsun.iyi çalışmalar![]()
BİGGER THAN DORİAN YATES dedi:BARBELL ROWİNG İLE BENCH PRES ARASINDAKİ FARKI BİLİYORUZ TEŞEKKÜRLER![]()
Hayır karasan uprait yapıyor diğeriKarasan dedi:ama benim yaptigim espriyi anlamadigin anlasiliyor.
Barbell Row çekme
Press itme hareketi.
Yani birbirlerinin zitti hareketler, mesela boyle ucuk kilolardan konusursaniz, bende derim, herhalde sen iterken, bir vatandasta cekiyor sana yardim olsun diye.
Ben 70 kg. 8-10 tekrar yapiyorum barbell row'da, bench press yaparken o kadarlik yardim edebilirim, haberiniz olsun arkadaslar!!!