• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 Aya Yakındır Yapıyorum...Yaşım Daha Yeni 17 Oldu :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omer41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktora gitmene sevindim unutma bu hayat senin ve en iyi sen koruyabilirsin biz değil resimler için evet tekrar toparlamaya başlamışsın gayet estetik brawo yola devam

omer41 dedi:
sıkııldınız sanırım benim resimlerden:D kimse yorum yazmıo:D
Daha ne kadar yazıcaklar baksana 7sayfa yapmışsın...Birkaç ay geçsin ondan sonra yeni resimleri koymalısın ki gelişimi görelim.!!Şöle 3ay falan geçsin..Başarılar diliyorum...Güzel gidiyor vücuut genel olarak...

adanalı çocuk mesajlarında lütfen aşağılayıcı sözler kullanma sana ilk uyarımız daha seviyeli olalım mesajın bu yüzden değiştirilmiştir saygılar hsd

adanalıçocuk ömer arkadaşımız yaşına göre ve yola ilk çıktığı noktaya göre yaşıtlarına göre çok çok iyi bence..birde böyle değerlendirip çok fazla kırıcı olmamak lazım..

ben baslıyalı daha bir hafta oldu omer ile aynı yastayım şu anda boyum 180 ve kilom 70 şu anki gücümle ben bu gelişmeyi 1 buçuk senede göstersem ne mutlu bana

tebrikler

İnfernal sıkı idman sert idman,proteinli beslenme,iyi uyku ,disiplin,supplement vs vs.. muhakkak gelişirsin.Ayrıca çok teşekkür ederim..o resimlere göre şuan cok daha iyiyim.msnim [email protected] bilgi alışverişi için görüşebiliriz..

acalis sanırım ömer41 in kürde yaptığından bahsediyosun.Ama arkadaş daha önce kür yaptığını ve hiç fayda görmediğini söylemişti.Önceki ve şu anki gelişmemi çalışmaya borçluyum diyor.Ve bence samimi bir arkadaşa benziyor.Vücudu yaşına göre çok iyi olmuş.Tebrik ederim.

evet kusura bakmayın doğal beslenme herşey unutmuşum bu aralar kafam biraz dalgın ben bunların yanında günde 1 kg ye yakın veya 1 kg tavuk yiyordum:) yani beslenme şart ..ayrıca samimi oldugunuz ve bana inandığınız için çok teşekkür ederim saygılar..

Fotoğraflarına tekrar baktım, gerçekten iyisin omer41.. Herşeyden önce bu spora gönül verip çalışmışsın tebrik ediyorum, başarılar arkadaşım...

timuçin çok teşekkür ederim her zaman daha iyiye inşALLAH çok sağolun...yeni resimlerimi 1 ay sonra falan ekleyecem..bakalım fark ne olacak..

bu arada en alttaki kol hocamın kolu bnm diil yanlıs anlaşılmasın o hocamın kolunun bitmiş hali 54 cm idi.. 3 sene bodye ara werdi bi hafta önce yeniden basladı..

Vallahi alttaki resme baktim, bu cocugun govdesi cok zayif ama kollari gelisiyor diyecektim ki, o kolda senin degilmis...
mide kaslarin belirgin ama cok zayfisin, tam gelisim cagindasin, bol bol yemek tavsiye ediyorum...

Back
Yukarı