mustafa_1981
Üye
selam dostum çok iyisin devam et daha iii olacan ama biraz ufaksın beslenme falan devaM YILMADAN
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
yiit dedi:dostum bence biraz ters konuşuyosun
moderator abilerimiz gerekli uyarıyı yapmışlar..
kimse senin vucudunu kıskanmaz hele 17 yaşında bu vucuda sahipsin diye..herkesin vucudu kendine
ha bak açık söyliiim kendi adıma resimleri görünce ah ulen bende böyle olcaktım dediğim 2 adam blitz ve pump..gerçekten bana göre güzel vucutları var..senden de güzel vucutları var..
ama bir günden bir güne ikisininde ters birşey yazdıgını yada ben buyum beni kıskanıyorlar dediklerini görmedim aksine sorulan her soruya ellerinden geldiği kadar cevap veren insanlar..(forumun geneli böyle ortam güzel şimdi blitz ve pump ın lafı geçtiği için onları örnek gösterdim..)
şimdi dostum bence sen bu tarzını bi kenarıya bırak..unutmaki en büyük erdem mütevaziliktir , böylece sadece beğenilmez hemde takdir edilirsin..
saygılar
Süper demem çok iyi derim...Fazla abartma kendini bence sonra hüsrana uğrarsın.Biraz alçakgönüllü olmayı dene megolaman insanlar çoğu kişinini pek hoşlaşmadığı insanlardır!!!omer41 dedi:DEDİM YA sıcak 42 çekecem resmini 40 a iyi diyorsan 42 ye süper dersin heralde adrenalinshot