9 aylık before after

12.ay
acf429aa42bffd4696fe9053e068bb0b.jpg
Eki Görüntüle 47156Eki Görüntüle 47157

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam vücut tipimiz aynı beli bi türlü inceltemiyorum. siz beli inceltebildiniz mi hiç yoksa tercihen mi bu kiloda duruyorsunuz?

birde boy, kilo ve kol ölçüsü verir misin?

hocam vücut tipimiz aynı beli bi türlü inceltemiyorum. siz beli inceltebildiniz mi hiç yoksa tercihen mi bu kiloda duruyorsunuz?

birde boy, kilo ve kol ölçüsü verir misin?
Merhaba
Evet bel kenarından şikayetçiyim o yüzden definasyon a girdim zaten verebildiği kadar yağ verip 2 ay sonra bulk a girecem tekrar. Belde evet incelme oldu çok daha fazlası vardı. Boy 174 kilo 74 kol 36 cm

Merhabalar 14. Ayım bitmek üzere yorumlarınızı beklerim. Daha önceki sayfalarda 8.9. Ay resimleri de mevcut. Burada bir de yemek fotoğrafı koydum. Akşam spor sonrasi için uygun mudur? Bilgili arkadaşlardan yardımlarını beklerim. Şimdiden teşekkürler
efcd18d773bbc30f78d2cbe6ea682f4f.jpg
f8eeb441cab9a5823dc29ea5760a7f20.jpg
529fa41a482231656267766aa60943e7.jpg
069ecd5d7deaa1b8cc4c8c3bfc824fca.jpg

Vücut tipimiz benzettiğim için özellikle login olup bu yorumu yazma gereği duydum. 180 boy 80 kiloyum yaklaşık 5 senedir ara ara bırakarak devam ettim. Şuan 1 senedir aralıksız devam ediyorum. O beldeki yağlar ne olursa olsun gitmiyor. Göğüs omuz arka kol bacak efsanevi düzeyde (bana göre) ama belin arka tarafına doğru uzayan yağlanmadan kurtulamıyorum. Tabi buda sırt kaslarımın diğer bölgelere göre zayıf görünmesine sebebiyet veriyor. Gerçi sırt ve ön kol benim problemli bölgelerim :) Tek denemediğim şey sopa çevirme hareketi. Bu harekette hem sağlığa zararlı hemde sıkıcı bir hareket olduğu için tercih etmedim. Aynı sorunu yaşayıp bunu çözebilmiş olan biri varsa yardımcı olabilir mi ?

Vücut tipimiz benzettiğim için özellikle login olup bu yorumu yazma gereği duydum. 180 boy 80 kiloyum yaklaşık 5 senedir ara ara bırakarak devam ettim. Şuan 1 senedir aralıksız devam ediyorum. O beldeki yağlar ne olursa olsun gitmiyor. Göğüs omuz arka kol bacak efsanevi düzeyde (bana göre) ama belin arka tarafına doğru uzayan yağlanmadan kurtulamıyorum. Tabi buda sırt kaslarımın diğer bölgelere göre zayıf görünmesine sebebiyet veriyor. Gerçi sırt ve ön kol benim problemli bölgelerim :) Tek denemediğim şey sopa çevirme hareketi. Bu harekette hem sağlığa zararlı hemde sıkıcı bir hareket olduğu için tercih etmedim. Aynı sorunu yaşayıp bunu çözebilmiş olan biri varsa yardımcı olabilir mi ?
Daha bende çözebilmiş değilim ancak beslenme en önemli faktör herhalde. Yakın bir tarihte profosyonel destek alacağım. Sonuç alır isem buradan paylaşıyor olacağım [emoji6]

Bu konuyu açtığımda bu yana tam 3 sene olmuş. 2 sene de bir şeyler katabilmişmiyim hep beraber görelim [emoji4] aslında çok bir kütle koyamadım üzerine. Hem çalışıp hem de spor yan yana çok zor oluyor. Elimden geldiğince ancak bu kadar oldu.
İyi forumlar
3aafa40345f9e1e9b5fff637478f7b3e.jpg

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuyu açtığımda bu yana tam 3 sene olmuş. 2 sene de bir şeyler katabilmişmiyim hep beraber görelim [emoji4] aslında çok bir kütle koyamadım üzerine. Hem çalışıp hem de spor yan yana çok zor oluyor. Elimden geldiğince ancak bu kadar oldu.
İyi forumlar
3aafa40345f9e1e9b5fff637478f7b3e.jpg

Hocam işe gidip üstüne 3 sene boyunca bodybulding yapmak kolay değil benim abilerimin hepsi 4-5 ay gidip işle yürümez diye bırakıyor.
Bir de vücut ölçülerinizi merak ettim kollar ve omuz genetiği çok iyi

Hocam işe gidip üstüne 3 sene boyunca bodybulding yapmak kolay değil benim abilerimin hepsi 4-5 ay gidip işle yürümez diye bırakıyor.
Bir de vücut ölçülerinizi merak ettim kollar ve omuz genetiği çok iyi
Hocam hiç ölçü almadım. Açıkcası sadece aynaya bakıyorum. Ölçüm olarak baktığım tek şey kilom onun haricinde ayne ile barışık olmaya çalışıyprum, [emoji4]

Back
Yukarı