• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 aylık zayıflama(30 kilo verildi 1,5 aylık body çalışması.

Zayıflamak isteyenlere Sabah kalktığında 1,5 iki saatlik yürüyüş yap.Eve gel istediğin kadar kahvaltı yap.Öğle ve akşam yemek yemek yok.Bol bol su iç.Çok fazla olmamak kaydıyla meyva yiyebilirsin.Garanti haftada en az 3 kilo verirsin.Vermezsen gel beni döv.Ben geçen yaz bu programla 12 günde 10 kilo vermiştim.
user_online.gif

Zayıflamak isteyenlere Sabah kalktığında 1,5 iki saatlik yürüyüş yap.Eve gel istediğin kadar kahvaltı yap.Öğle ve akşam yemek yemek yok.Bol bol su iç.Çok fazla olmamak kaydıyla meyva yiyebilirsin.Garanti haftada en az 3 kilo verirsin.Vermezsen gel beni döv.Ben geçen yaz bu programla 12 günde 10 kilo vermiştim.
user_online.gif

evet aynen böyle yapın. sonra yağlarla beraber kaslarınızdan da olun ki diyeti bıraınca iki kat hızlı kilo alabilesiniz

ayrıca bağışıklık sisteminiz çöksün, vücudunuz güçsüz kalsın ve hastalıklara açık bir konuma gelsin, çok çabuk yorulun, öğrenciyseniz okulda çalışıyorsanız işinizde başarısız olun günün sonunda kolunuzu kaldıracak haliniz kalmasın.

Son düzenleme:
user_online.gif

Arkadaş şaka yapıyor herhalde :)
Ama eğer şaka yapmıyorsan bu yazdıklarını geri sil bence..Nedenmi ? Çünkü kilo sorunuyla uğraşan arkadaşlar psikolojik olarak zaten iyi durumda olmuyorlar..Herşeyi okuyorlar herşeyi deneme isteğiyle yanıp tutuşuyorlar..Bir an önce sağlıklı ve fit bir vücuda kavuşmak için ne gerekirse onu yapmaya çalışıyorlar ve bu zamanlarda okudukları tavisyeleri psikolojik durumları nedeniyle ciddiye alıp uygulamaya koyulabilirler..Senin bu yazdıklarını yapmaya kalktıklarında vücutlarına ne yapacaklarının farkında olmayan insanlar olabilir ve sen istemedende olsa o insanlara zarar vermiş olursun..Sanırım böyle bir şeyi istemezsin..Sonuçta bu forumda bulunma ve bu foruma yazma sebebimiz bilgilenmek ve elimizden geldiği kadar doğru bilgilendirmek..
Bak bu linkte arkadaşımız ne kadar faydalı bir yazı hazırlamış..İşte yardım budur...
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yag-yakmak-ve-ncelmek-nas-t3501.html?t=3501

Son düzenleme:
Arkadaşımız gerçekten bu işlerden çok uzak oldugu kilo vermeyi tartıya çıktığı zaman karşılaştığı ağırlık sanıyor.

Siz 12 gunde 200 gram dahi yağ yakamassınız bu felsefe ile.

Hadi diyelim 12 gunde 500 gram yağı yaktınız peki ne kadar kas kaybı yaşayacağınızı biliyormusunuz.

Kortizol hormonunun o yıkıcı ve yağ yapıcı etkisinden nasıl kurtulacaksınız.

11 ay boyunca yaptıgım kardiolar ile beraber, 5 kg yağ yaktıktan sonra 118 den bel çevremi 93 cm e kadar indirdim.

Sizin söylediğiniz kadar kolay olsaydı eğer, dunyada gerçekten şişman adam kalmazdı.

Herkez 12 gun aç kalıp veya 30 gun aç kalıp yada 3 ay aç kalıp 20-30 kilodan kurtulurdu.

Kesinlikle yağ yakımı icin uğraşan arkadaşlarımız böyle saçma uygulamalardan etkilenmesin.

Yağ yakımı çok meşakatli ve çok uğraşı isteyen bir şey.

Bazen yağ yakmak öylesine zorlaşıyorki 2-3 haftalık platolara bile takılıyor insan.

saygılar.

Inan cok takdir ettim seni ve benim vucut olculerimde nerdeyse seninle ayni fakat boyum 174 kilom 94-ve ben diyete baslayali 4 gun oldu, insallah senin kadar yol katedecegim

diyecek söz yok sanki ilk resimdeki ile son resimdekiler başka kişi.en son bu kilolu halinle anneni babanı görsen.9 ay sonra bu zayıf halinle yanlarına gitsen seni tanıyamazlar.

slm arkadaşlar ben 4 ayda 30 kilo verdim ama hiç dermanım yok çok halsizim kemiklerim arıyor resmen kas güçlendirmek için napim kilo verirken galiba kastanda vermişim

lütfen yardımcı olursanız sevinirim...

slm arkadaşlar ben 4 ayda 30 kilo verdim ama hiç dermanım yok çok halsizim kemiklerim arıyor resmen kas güçlendirmek için napim kilo verirken galiba kastanda vermişim

lütfen yardımcı olursanız sevinirim...
böyle yardımcı olmak çok zor öncelikle doktora görünmeni tavsiye ederim ayrıca yaş kaç boy kaç birde kaç kilodan kaç kiloya düştün ?

böyle yardımcı olmak çok zor öncelikle doktora görünmeni tavsiye ederim ayrıca yaş kaç boy kaç birde kaç kilodan kaç kiloya düştün ?

114 kiloydum 80 kiloya düştüm nasıl oldu 2008 in haziran ayında çalışmaya başladım mart'ta rejime karar verdim dartıldım 104 kiloydum rejimsiz .sonra rejime başladım martta şimdi dartıldım 80 kiloyum 178 boyum var 19 yaşındayım. doktora gitim kan testi yaptı bişeyim olmadığını herşeyin iyi olduğunu söyled.sonra çıktım diyetisyene gittim arı sütüyle bal karışımı olna bir karışım önertdi aktarlrdan aldım 2 gündür kullanıyorum biraz iyicegibiyim.weightlifter

ugur en son göbegin giderken çok yumuşadımı bende öylede şuan nasıl tabir ediyim bıngıl bıngıl :D çok kilo verdim göbek kaldı birtek buyazın sonunda %10 olabilirm sanırm bana azim verdin iyice gazlandım tebrikler

Benim bu foruma uye olmamı saglayan calısma seninki ve bir baska arkadasınkidir.2 gundur forumda herseyi okuyorum.Bu konunun 11 sayfasını 2 kere okudum ve notlar aldım.1 hafta daha arastırdıktan sonra aktif spora baslayacagım.17 yasındayım 1.78 boy ve 87 kiloyum.Beni cesaretlendirdigin icin cok tesekkur ederim sana.

valla ne denir bravo ben 1 senedir salona gidiyorum fakat anca 7 kilo verebildim onun dışında hiçbir gelişmem yok. ya ben yanlış yapıyorum yada salon tarafından yeti kadar bilgi verilmiyor bizlere. okumak lazım

9 ay için gerçekten güzel gelişim . artık vücudun oturmuş hacmi de sen geliştirceksin yapacaklarınla (:

Kim ne derse desin insanı dış görünümü karşı tarafı çok etkiliyor . Sakın ola ki yanlış anlamayın . Bi kızla tanışmak istersin , kıza beyninde geçen duygu , düşünceleri anında yansıtamazsın . Onun için kız hemen görüntüye önem verir . Görüntü de biraz obezlik varsa , işin içinden kurtulmak zordur . Tabi bu bir genelleme . Aksi olan durumlarda olabilir .
Bi bayan muhabbet ettiğinde " Ben dış görünüme değil , içteki cevhere bakarım " der . Ama emin olun öyle değildir . Bu yüzden de karşı tarafın özgüveni sarsılır . Ben hep böyle mi olacağım . Şansım kısmetim olmayacak mı diye ? Bi bakmışsın hayat sana gülmüş . Ne olursa olsun hayata dair pozitif olun . Aşılmayacak hiçbirşey yoktur . Ben hayatı hızlı yaşayanlardanım . Hızlı yaşayıpta hayatın olgunluk evresini erken geçirenlerdenim . Güzel bir tecrübe oluyor .

Tebrik ederim başarılarınızın hacim kazanarak gelmesi dileğiyle :)

Gerçekten çok güzel bir gelişim. Tebrik ediyorum.
O kadar yağdan kurtulup karın kaslarını nasıl geliştirdiğini biraz anlatabilir misin? Karın kaslarım ne yaparsam belirginleşmiyor. Farkı yavaş yavaş hissetmeye başladım ancak bu kadar kısa bir sürede bunun olmasının sırrını biraz açabilir misin?

Back
Yukarı