atessizprenses
Üye
kalori yakmak için efor gerektirir ekzersiz programınızı açık alanda spor yapmak streetfitnese ve crossfit gibi ekzersizlere yer vermelisin kendinize bir çalışma programı yapmalısınız çabuk netice almak için tabiki bu yorucu olacaktır ama zamanla alışırsın alışmalısın! nizami spor yapan biri mutlaka normalinden çok acıkırsın ve bu çok yemek sizin yemek takıntınız moral bozukluğuna sevep olabilir beslenmenizi spor aktivitenize göre ayarlamalısınız protein ağrlıklı ve mümkünse geç sindirilen bitkisel proteinleri tercih edin ara öünlerde tavuk ve balık mutlaka olmalıdır elma muz kivi ceviz vb. gibi vitamin oranları yüksek meyveleri spor yaptığınız günlerde almalısınız zeytin ve zeytin yağ yemeklerinizden eksik etmeyin
Sevgili fullcontrol;
Bahsettiğin egzersizleri tam olarak bilmediğim için küçük bir araştırma yaptım, sanki bana biraz ağır gibi geldi.Eğer daha basitleri varsa bana link gönderebilir misin?
Acele etmiyordum aslında netice için fakat çok yavaş gittiği için artık moralim bozulmaya başlamıştı. Alışmalısın demişsin, işte sihirli sözcük bu. Yıllardır neden başlayıp bırakıyorum sporu anlamıyorum, bu istikrar nereden gelir bilemedim ki

Siz nasıl bu kadar azimli olabiliyorsunuz?
Sır mı bu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:39 ----------
Geldikleri gibi giderler
İşin açığı el-ayak ağırlıklarını hiç kullanmadım, sadece parkta tuhaf gözükmeyecek bir seçenek olarak aklıma geldi. Yoksa yerinde olsam spor salonuna yazılıp bar-dumbell çalışıyor olurdum. Ağırlık çalışmanın kardiyodan daha fazla yağ yaktırdığını düşünenlerdenim.
Ağırlık beni çok yoruyor, çıkışta işe gitmek çok zor oluyor.
Bir de spor salonu bana sanki tutsaklık gibi geliyor, düzenli başlıyorum sabırla gidiyorum, daha 2. ay dolmadan bırakıyorum