1 ay mı bekliyeyim yaniAğda dan sonra bölgenin ve kıl köklerinin kendini toplaması ortalama 1 ayı buluyor ki ben erkek olduğum halde ağda sonrası 1,5 ayda çıkıyor kıllar bende, her dönem lazer yapılmaz kılların çıkma bekleme ve dökülme dönemleri vardır bekleme döneminde yapılır .
ağdanık böyle boktan bişey olduğunu bilsem yapmazdım ya. Tüyler Çıkarken batıyor ne zaman geçer bu batma ve ağda öncesinde baya kıl vardı şimdi çıkması tamamlandığında ilkinden daha mı az olucak1,5 ay
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kardeşim orda Bi yanlış işaretleme oldu ben erkeğimBayan olduğunuza emin misiniz ? Bunları sizin bize öğretmeniz gerekiyor normaldeOrtalama ilkine göre en fazla % 5-9 arası daha az olur baya vardı dediğinize göre . İkinci üçüncü alımdan sonra %25-30 lara kadar çıkabilir bu durum . Batma kısmına gelince en fazla 4-5 gün sürer
tamam tamamEn kısa sürede düzelt hocam sen onu![]()
tamamdır sağolasın hocamEn azından 1 ay 1 haftayı doldurman lazım![]()
bu yanlış bir bilgi daha doğrusu kısmen doğru kıllar 3 evredirAğda dan sonra bölgenin ve kıl köklerinin kendini toplaması ortalama 1 ayı buluyor ki ben erkek olduğum halde ağda sonrası 1,5 ayda çıkıyor kıllar bende, her dönem lazer yapılmaz kılların çıkma bekleme ve dökülme dönemleri vardır bekleme döneminde yapılır .