AĞDADAN KAÇ GUN SONRA LAZER ?

nisanın 30 unda ağda yaptırdım bugün ayın 4u üstünden 5 gün geçti yani. Ağda uygulamasından toplamda kaç gün sonra lazer epilasyona gitmem en normali olur?

Ağda dan sonra bölgenin ve kıl köklerinin kendini toplaması ortalama 1 ayı buluyor ki ben erkek olduğum halde ağda sonrası 1,5 ayda çıkıyor kıllar bende, her dönem lazer yapılmaz kılların çıkma bekleme ve dökülme dönemleri vardır bekleme döneminde yapılır .

Ağda dan sonra bölgenin ve kıl köklerinin kendini toplaması ortalama 1 ayı buluyor ki ben erkek olduğum halde ağda sonrası 1,5 ayda çıkıyor kıllar bende, her dönem lazer yapılmaz kılların çıkma bekleme ve dökülme dönemleri vardır bekleme döneminde yapılır .
1 ay mı bekliyeyim yani

Bayan olduğunuza emin misiniz ? Bunları sizin bize öğretmeniz gerekiyor normalde :) Ortalama ilkine göre en fazla % 5-9 arası daha az olur baya vardı dediğinize göre . İkinci üçüncü alımdan sonra %25-30 lara kadar çıkabilir bu durum . Batma kısmına gelince en fazla 4-5 gün sürer

Bayan olduğunuza emin misiniz ? Bunları sizin bize öğretmeniz gerekiyor normalde :) Ortalama ilkine göre en fazla % 5-9 arası daha az olur baya vardı dediğinize göre . İkinci üçüncü alımdan sonra %25-30 lara kadar çıkabilir bu durum . Batma kısmına gelince en fazla 4-5 gün sürer
kardeşim orda Bi yanlış işaretleme oldu ben erkeğim :D

benim buradaki güzellik merkezlerinden öğrendiğim kadarı ile ilk gidişinizde makina ile kılları hafiften kesiyorlar ve hemen lazer yapıyorlar.15 gün sonra tekrar gidiyorsunuz ve ikinci seans yapılıyor.üçüncü seans ise 1 ay sonra.toplamda yanılmıyorsam en fazla 5-6 seansta tamamen kurtuluyorsun.bir öğrencim ikinci senası bitirdi ve kıllar uzadıktan sonra eliyle tuttuğunda hemen elinde kalıyor.kökler oldukça zayıfladı.

bu yanlış bir bilgi daha doğrusu kısmen doğru kıllar 3 evredir
1-anagen gelişim
2-katagen duraklama
3-telogen dökülme
lazer epilasyonda en etkili evre 1. evredir % 60-80 etki sağlanır 2. evrede %20-40 3.evrede ise etki etmez
ağda yani depilasyon işlemi lazer epilasyon süresince önerilmez lazer epilasyonun etkinliğini 0 la çarpar teşekkürler umarım yardımcı olabılmısımdır

Back
Yukarı