Burak Altınay
Üye
Merhabalar, yaza yaklaşırken antrenman programımı ağırlaştırdım haftanın 3 günü definasyon ardından kardiyo ve mide çalışıyorum (totalde günde 2.30 saati buluyor) geri kalan 2 günde yüzüyorum (Orta tempoda 2 saat kadar), diğer 2 günde de dinleniyorum ve haftanın 1 günü yani pazar günü diyeti kesiyorum evde ne yemek varsa gömülüyorum.
Diyet program şu şekilde;
Sabah kalktığımda 1 ölçek Multipower %100 Whey Protein
Hemen ardından 500 ml yarım yağlı süt ve nesfit
Ara öğünde 1 adet muz
Öğlen saatlerinde kabuklu yer fıstığı
Spordan 3 saat kadar önce bir muz daha ve yanında kivi ya da portakal
Gidip çalışıyorum, definasyon bitmeden evvel kardiyoya yarım saat kala, yarım shot Dymatize fat burn içiyorum ve kardiyoya girişiyorum.
Spordan sonra;
Multipower 3400 Whey Amino içiyorum 6 tablet
Pilav, tavuk, ve sebze yiyorum (enginar, brokoli, brüksel lahanası)
ve son olarak yatmama 1-2 saat kala 1 adet Olimp Caseinli Protein bar'ı gömerek günümü bitiriyorum.
Vücudum bu ağır tempoya alıştı ve ciddi anlamda hiç zorlanmıyorum ancak kas kaybetmekten korkuyorum boyum 1.77 kilom 86 yağ oranım %20 bunu %10 lara çekmek istiyorum bu diyetle kas kaybetmeden yağ oranımı düşürmem mümkün müdür acaba? 1 aydır yapıyorum bu diyeti ve kaslarımda herhangi bir küçülme yaşamadım karın ve bel bölgem eridi tecrübeli abilerimden bu porgrama bakıp eleştiri almak istiyorum şöyle yapsan daha iyi olur, böyle yapsan daha da az kas kaybı yaşarsın gibi.
Teşekkürler.
Diyet program şu şekilde;
Sabah kalktığımda 1 ölçek Multipower %100 Whey Protein
Hemen ardından 500 ml yarım yağlı süt ve nesfit
Ara öğünde 1 adet muz
Öğlen saatlerinde kabuklu yer fıstığı
Spordan 3 saat kadar önce bir muz daha ve yanında kivi ya da portakal
Gidip çalışıyorum, definasyon bitmeden evvel kardiyoya yarım saat kala, yarım shot Dymatize fat burn içiyorum ve kardiyoya girişiyorum.
Spordan sonra;
Multipower 3400 Whey Amino içiyorum 6 tablet
Pilav, tavuk, ve sebze yiyorum (enginar, brokoli, brüksel lahanası)
ve son olarak yatmama 1-2 saat kala 1 adet Olimp Caseinli Protein bar'ı gömerek günümü bitiriyorum.
Vücudum bu ağır tempoya alıştı ve ciddi anlamda hiç zorlanmıyorum ancak kas kaybetmekten korkuyorum boyum 1.77 kilom 86 yağ oranım %20 bunu %10 lara çekmek istiyorum bu diyetle kas kaybetmeden yağ oranımı düşürmem mümkün müdür acaba? 1 aydır yapıyorum bu diyeti ve kaslarımda herhangi bir küçülme yaşamadım karın ve bel bölgem eridi tecrübeli abilerimden bu porgrama bakıp eleştiri almak istiyorum şöyle yapsan daha iyi olur, böyle yapsan daha da az kas kaybı yaşarsın gibi.
Teşekkürler.