ağır idmanda kullanılacak supplementler??

programım ağırmı?

• evet

Votes: 18 78,3%
  • hayır

Votes: 1 4,3%
  • biraz ağır ama uygulanabilir

Votes: 4 17,4%

• Total voters
    23
  • This poll will close: .
Evt.Kendi fotoğrafım.6 dakikalık özel bir mekik programım var 3 er set yapıyorum 18 dakika sürüyor.Gerçi bu yaz eğlenceden spora pek vakit ayıramadım ama.Haftada bir yine gidip şişiriyorum.
Musclekinq mekik hareketininin set ve tekrarlarını yollarmısn

Musclekinq mekik hareketininin set ve tekrarlarını yollarmısn
Yanlış yazmış özel mekik programı değil.Özel mide programı o kdar önemli değil yaptığım hareketler ama içinde çok mekik yok. www.iwantsixpackabs.com dan yada youtube.com dan sixpack yazarak çıkan programlardan yapabirisiniz .Ben bulduğum bir kaç programı karışık yapıyorum.Azimli yapınca olmıycak şey yok..

arkadaşlar ben bı dietisyene gittim ölçümler sonrasında bir program çıkarıldı.ve kendime bi program çıkardım.boyum 1.80 kilo 106 yağ oranım %34 civarı
programımdan bahsedeyim

pazartesi-çarşamba-cuma =kick box(günde 1.5 saat)
salı-perşembe-cumartesi=judo(günde 1.5 saat)
haftanın hergünü body pazar hariç(günde 1.5 saat)weightlifter

evden uzak kalmam gereklı olacagından bıraz da bu sürelerde ve branş koydum.duh

pazar off gün.

yağlardan arınırken kas kütlemi korumak istiyorum.bukadar agır antreman sonucu buyuk bı vıtamın ve mıneral kaybım olacagını dusunuyorum.:(

benim kullanmam gereken supplementler neler olabılır?
protein amino kullanmam doğrumu kilo bukadar yüksek iken?

cevaplarsanız sevinirim.(Konu YANLIŞ YERDEYSE TAŞIYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM Kusura bakmayınız.)
saygılarthums:

sen olayı aşmışsın kardeş ben 5 yaşımdan bugüne kadar taekwonoda yapıyorum haftada 2 gun agırlık girdiğim zaman ölüm gidiyor eve , sen hergün agırlık calısıyormussun .Tebrik ederim seni...

arkadaşlar bende haftanın 3 günü yaklaşık 1,5 saat judo antremanı yapıyorum.. benim için önerebileceğiniz suplement varmı? kilo 80 boy 1,78 daha önce 7-8 ay kadar bb yapmıştım..

ağır idmanlardan önce şu%34 lük yağ oranın için bol bol cardio ve ağır diyet yapman gerekir. bu yoğunlukta spor yapan birinde kalıtımsal değilse olmaması gerekir...

joker23,
oncelikle sana verilen program kilonda dikkate alindiginda fazla abartili geldi bana. Sureler 45dk ile sinirla. Hem hergun judo ve kixbox yapip birde ustune body yaparsan yigilir kalirsin. Vucudundaki elektrotlari tuketir gunlerce kendine gelemezsin. ideal olarak 3 yada 4 gun x45 dk kixbox diger iki bos gunde de compound agirlik calisabilirsin ki kaslarin olussun boylece daha hizli yag yakarsin.Alacagin supplementler:
whey protein after exercise + l-glutamin + bcca aminolar
5 yada 6 kucuk ogun gunde *proteinli olmali bunlar
b complex vitamin
multivitamin
tribulus
balik yagi
idman oncesi sutsuz black nescafe
kolay gelsin

Back
Yukarı