fitkız28
Üye
Merhaba,
yeni diyet ve spor'a başladım.Forumda uzun süre kardio yapılmasının bir süre sonra yağ yakımını engellediğini okudum.
95 kilo bir bayan olarak 3 yaşında çocuğuma ben baktığımdan dışarı ya ayıracak vaktim olmuyo.
Evimde koşu bandı -otomatik eğimli programlı
eliptik bisiklet -büyük diskli ve programlı -
yatay kondisyon bisikleti -100 kg olduğumda almıştım-
step tahtası -koldan lastikli
masaj makinesi
yer minderi -plates için
trambolin -80 kg olanakadar binemiyorum
ve ½ yarım kiloluk dambıllarım var.
ev mini bir spor salonu ama ben bu kadar şeyin içinde ne yapacağımı bilemiyorum.Hatta Leslie,Callanatics,pilates,Bigloser cardio max'ı indirdim.
Boyum 1,68 ideal kilom 58 böyle olunca 1 yıl düzenli bu aletlerle şekle girmek istiyorum.
Nasışl bir yol izlemeliyim özellikle göğüs ve göbeğin sarkmadan sıkılaşması için.
sevgiler
yeni diyet ve spor'a başladım.Forumda uzun süre kardio yapılmasının bir süre sonra yağ yakımını engellediğini okudum.
95 kilo bir bayan olarak 3 yaşında çocuğuma ben baktığımdan dışarı ya ayıracak vaktim olmuyo.
Evimde koşu bandı -otomatik eğimli programlı
eliptik bisiklet -büyük diskli ve programlı -
yatay kondisyon bisikleti -100 kg olduğumda almıştım-
step tahtası -koldan lastikli
masaj makinesi
yer minderi -plates için

trambolin -80 kg olanakadar binemiyorum

ve ½ yarım kiloluk dambıllarım var.
ev mini bir spor salonu ama ben bu kadar şeyin içinde ne yapacağımı bilemiyorum.Hatta Leslie,Callanatics,pilates,Bigloser cardio max'ı indirdim.
Boyum 1,68 ideal kilom 58 böyle olunca 1 yıl düzenli bu aletlerle şekle girmek istiyorum.
Nasışl bir yol izlemeliyim özellikle göğüs ve göbeğin sarkmadan sıkılaşması için.
sevgiler